忙裏偷閒食到件正嘢,Bowie超級淫湯係床上佳品!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有時返工遇着有空檔,我都會搵地方舒服吓,今日嚟到尖沙咀,送完嘢無所事事,就上四台睇吓,見發利有條新女Bowie開工,款頭係我鐘意類形,一於拍好部車上樓睇睇。
2 P/ Y+ r) P+ u% o' _/ A% ]/ J7 U7 G# W/ _# S; q/ t
上到去Bowie好在得閒,按鐘開門,着住條透視裝睡裙,見到裏面件黑色Bar同底底,事業線好深,睇到我眼都凸晒,緊正喎!5 a2 E* J1 A( ?0 _$ T, t" ^

8 J; [" h: j2 _, y3 R入房除衫時,我托一托佢個波波,真材實料,D級波好好揸,Lin頭唔大粒,仲係Pink色我,波形又靚,哩對波有排玩,皮膚滑,幼腰圓股,後推一定好玩。細心侍浴,條Jer同鳩頭都洗得好乾淨,然後波推,磨吓磨吓幾有快感,跪低玩吓夾腸,仲仕含入口,一路夾一路水簫,好爽,吹奏功夫好了得,唔小心會比佢吹爆。
2 x3 _, ~) b3 L* O# H# p  O  L' |, L( K2 r: B
沖完涼返上床DUP骨,手勢好、力水夠、穴位準,功夫有返咁上。DUP完骨就開始調情,佢先嚟全身漫游,小咀錫我LinLin時仲輕輕咬吓,好刺激,又用條脷奶吓我,一直到大腿,袋袋,支棍,再掃吓龜頭,然後含入口,我都不得不發出呻吟,真係好舒服,這時我都捽到佢Lin頭發硬,摸佢蜜穴,捽佢粒陰蒂,佢全身震晒,西水流出嚟,好多喎,佢忍唔住住話想要。
, D% P: j4 M: a) x; c0 I$ u! s/ T* [
9 c) J9 ?2 z; Q. _0 z: m5 R3 T我就上套男上插入去,慢慢插撩吓佢慾火,Bowie對腳夾實我條腰,要我大力D插佢,我當然唔會客氣,開始大力抽插,插到啪啪聲,High到Bowie係咁叫,再玩九淺一深,Bowie已經完全比我征服了,我地無再換體位,一路插到我射為止。
, C( ?* u5 M0 Z( E0 ~" }2 T! Q6 x" K1 v4 j$ I7 u( V# q
兩個人攬住休息一陣,Bowie又再服侍我沖涼,今次更加小鳥依人,睇得出佢好冧我!
條女好得!
回覆 讚好 不讚 使用道具

thank q for sharing keep your job

- O% f% V: P! P7 g1 u$ w6 H  F! ]) V! r多謝師兄分享

靚樣迷人,可以話秀色可餐

要試

恭喜師兄食到好野

好似唔錯, 行開試試先

性感誘人, 極度吸引

甘正真系...蠢蠢欲動

報告精彩,值得一試

回復 雪飲 ##1 的帖子
$ Y4 M) R. h" n/ w; A" e6 T4 h; j' V2 N3 C, q2 Z1 F+ z) ?, g
瓜子面靚女,正!

睇落唔錯,值得一試!

睇到我流晒口水!

正女推介,值得支持!

thanks for sharing, good job.

囡囡大波又好肉地,做愛肯定舒服死!

好服務,值得一試

睇到我熱血沸騰

呢條女真係幾鬼Sexy喎,真係巧吸引!