[西南地區] 春節雲南行到邊屌到邊朝性之旅(1)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

春節初一我坐八點高鐵從深圳北站至昆明南站。坐成七粒鐘先到,坐到屁股痛,點解唔坐飛機?過年機票好貴成千頭,坐高鐵二等先五百四左右,慳番啲做肉金嘛!”寧願少吔餐,叫鷄錢咪慳”系我人生嘅座右銘。

到左昆明南站,個站好大好新淨,即九沖去坐地鐵去昆明火車站,出站先去售票處羅紙質飛(港澳回鄉証只能櫃台取票),再寄存好行李後,我出站揾食去。

因爲過年關系,附近街店鋪都關門休息多,真系g毛都冇條,先去建新園食碗招牌過橋米綫先!食飽飽再巡下,終發現有間髮廊仔有開,即撲入去問價,洗頭30,按摩50/鐘,當然揀按摩,店內有一小肥妹樣一段,另一高瘦妹樣令啲。

當然即mark高瘦妹上樓happy, 先part1按下,冇力水拗痕甘,我就反客為主施展18摸!妹起初有格下手卻拒還迎咁,後來比我慢慢摸到慶合合,下面摸到濕笠笠。

我即撩佢開大!佢都面紅紅甘答要兩魚小費先制,我嫌貴還價魚半,妹點頭即成交!兩人慾火焚身即脫光,我即上0.01套插入狂渣粉蓮嫰波狂屌,再轉坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪啪狂推車!

最終男上出盡奶力渣波開行turbo屌爆佢出米青!爽爆雲南第一Q成功發射!爽完比家用兩魚後,再抖下休息下,今晚就坐通宵臥鋪火車去河口。

雲南美女如雲引到我口水長流!

回復 skcat ##1 的帖子

Thanks for sharing...!
回覆 讚好 不讚 使用道具

thanks for report!

謝謝你支持捧場!

多谢师兄的精彩报告!我呢两日都踏上精途了。哈哈

khnilfn 發表於 2018-3-15 22:27
多谢师兄的精彩报告!我呢两日都踏上精途了。哈哈

謝謝你支持捧場!希望你屌爆多啲索令越幼!

Very good report, CHing!
Support, support!

Very good report, Support !

biggbar 發表於 2018-3-16 02:58

Very good report, CHing!

謝謝你支持捧場!

ssbaby 發表於 2018-3-16 05:57

謝謝你支持捧場!

師兄好體能,連屌數日佩服

ssbaby 發表於 2018-3-16 05:57

謝謝你支持捧場!

用手機回應 石頭魚 #12 的帖子

你過獎了!甘遠一場黎到,當然要大開屌界狂屌屌個不停!

skcat 發表於 2018-3-16 15:18
用手機回應 石頭魚 #12 的帖子

你過獎了!甘遠一場黎到,當然要大開屌界狂屌屌個不停!

大佬,求教!越南城幾點關門?
k9822 晚上10點到,第一晚住漢京。
怕火車誤點,預計11點到達酒店。
這個點 越南城開還是關門了。

石頭魚 發表於 2018-3-16 15:26
大佬,求教!越南城幾點關門?
k9822 晚上10點到,第一晚住漢京。
怕火車誤點,預計11點到達酒店。

凌晨兩點去已冇乜囡,建議你坐夜晚十點通宵火車,第二朝朝六點到,打的去漢京羅房,如未有房放低行李系前台,去食早餐先,早場約十點後已有女,甘玩法抵啲,你成11點到要食水尾丑女,又浪費一晚酒店房。

skcat 發表於 2018-3-16 15:41
凌晨兩點去已冇乜囡,建議你坐夜晚十點通宵火車,第二朝朝六點到,打的去漢京羅房,如未有房放低行李系前台,去食早餐先,早場約十點後已有女,甘玩法抵啲,你成11點到要食水尾丑女,又浪費一晚酒店房。

多謝師兄指點

石頭魚 發表於 2018-3-16 15:42
多謝師兄指點

唔使客氣,希望你去到屌個痛快盡興而歸!

小弟想去雲南玩好耐架啦!!!

weareafinecity 發表於 2018-3-16 17:16

小弟想去雲南玩好耐架啦!!!

夾到時間帶上你一齊去大開屌界吧!!!