[西南地區] 春節雲南行到邊屌到邊朝性之旅(2)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

夠鐘上火車了,呢班通宵火車夜晚22:55坐到弟二朝六點到,系臥鋪訓下就天光已到河口北站了,落車等公車仲未有,有的士撩收60出市區,啋你都傻等公交中巴出去先一蚊。

等到有車出去停市區七天酒店對開,落車去揾食先,甘早冇咩食,得越南粉卷賣20元一碟,ok就食呢個,剛好遇到個貴陽黎嘅四眼肥仔狼友,邊食邊聊到7,8點,就一齊打的去越南城巡下。

到了見好多大排檔,有越南菜又有川菜甘,我地志不在此,即九沖上越南城2,3樓巡下揀妃去!

上樓見2樓有約廿幾件越幼,3樓有十幾件幼及中。過年關系好多房冇開,巡左一陣終挑到3樓一件大波令越幼,捉佢入房大戰,開價魚半(過年加左五草)。

囡先用濕巾同我清潔下,就一啖含得黎環保吹,爽到不得了!然後硬左上套,我男上插入狂屌,又轉坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪啪屌個不停!最終男上大車車住黎屌爆佢出米青!

完事用濕巾清潔後比家用,佢就拗小費,見佢服侍幾好齊頭比兩魚佢!

報告!河口第一炮就此發射完畢!
Much less girls then I went last time. I think I get about 100 girls last time on that place. I highly double they have about 200-300 girls anymore.
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

Wahgundam 發表於 2018-3-15 19:29
多謝師兄分享

謝謝你支持捧場!

回復 skcat ##5 的帖子

Thansk for sharing.  Waiting for your next part of the story.

robertkmc 發表於 2018-3-15 21:18
回復 skcat ##5 的帖子

Thansk for sharing.  Waiting for your next part of the story.

謝謝你支持捧場!會盡快出下集包膠比大家分享!

回復 skcat ##1 的帖子

Excellent CHing!
Looking forward to your further reports!
Support, support!   

兩魚食大波靚越幼車住爆,真係平靚正。

biggbar 發表於 2018-3-16 03:03

Excellent CHing!

謝謝你支持捧場!

Fedora339 發表於 2018-3-16 03:46

兩魚食大波靚越幼車住爆,真係平靚正。

系架,性價比連超高!

skcat 發表於 2018-3-15 17:27
夠鐘上火車了,呢班通宵火車夜晚22:55坐到弟二朝六點到,系臥鋪訓下就天光已到河口北站了,落車等公車仲未 ...

"囡先用濕巾同我清潔下,就一啖含得黎環保吹,爽到不得了!"

冇水冲,近乎即尺喎!正!以往只有日本才有即尺!

jimmyhot 發表於 2018-3-16 14:46
"囡先用濕巾同我清潔下,就一啖含得黎環保吹,爽到不得了!"

冇水冲,近乎即尺喎!正!以往只有日本才有即尺!

現場屌系甘冇得沖涼快餐甘趕頭趕命但平,平日收一魚,過年收魚半,叫上樓上漢京房加五草!

師兄食到好野!

harmonytom 發表於 2018-3-17 07:11
師兄食到好野!

係架!G運好無法子!謝謝支持捧場!

發表於 2 秒前 |只看該作者
師兄,小弟將會去河口,剛想跟師兄一樣訂漢京,我用携程香港找不到京,用携程國內版找到,所有房也是內賓,指名要有國內身份証,途牛網又找不到漢京,大家可否教我如何可訂到漢京的房?謝謝

dangerousbaby 發表於 2018-3-17 23:10
發表於 2 秒前 |只看該作者
師兄,小弟將會去河口,剛想跟師兄一樣訂漢京,我用携程香港找不到京,用携程 ...

放心,香港回鄉證可以住的,可以到左先去現場訂,同前台講用微信支付俾錢可以有優惠價,假期時就預先訂好啲怕會無晒房!

skcat 發表於 2018-3-18 00:48
放心,香港回鄉證可以住的,可以到左先去現場訂,同前台講用微信支付俾錢可以有優惠價,假期時就預先訂好啲怕會無晒房!

我就是預定不了,他所有房也註名內賓,要有國內身份証,怕去到沒房。

貓兄,見你去左火車北站新潮舞廳,我上網看很多舞廳都關門了,請問除左新潮,還有那家你試了有開?邊家女年輕點?

用手機回應 dangerousbaby #19 的帖子

去左北站附近新潮同南雁,新潮女后生同令d,之前去左火車站南面有間叫x聲,玩得冇甘放可以忽略。