[賽後報告] AV女優真相写真高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,急不及待帶套女上騎得疾風有勁,

名稱: AV女優
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A69539-深水埗-一樓一-AV女優.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係巴打都知深水埗區多囡囡,洗樓都有排洗,而且囡囡如果反咗牌的話,真係唔知等唔等好,唯有臨場執生啦,今次就比我撞到AV女優真相写真送客,AV女優真相写真樣子夠嬌俏,目測年紀都算細,身形比例啱晒我,仲入閘就比後便位巴打搶埋,幾大要入閘試餐飽先。搵個囡囡降吓火,約巨乳美女AV女優真相写真,入到去成個女朋友咁同我激情擁抱,搓搓佢對大車燈先,彈手得黎又軟熟,AV女優真相写真主動同我脫得光光,搓兩吓波就去洗鳩,搽D沐浴露後就前後波推,大波煎腸,吹奏一曲水中簫,簫聲雪雪聲,非常悅耳,之後上床按摩,開背有功架,先由頸部開始按,由上至下,穴位唔錯,力水足,感覺到佢嘅力度可以滲透到我酸緊位置,所以我覺得都ok,到推油,手掌手掙並用,認真又用力,慢慢深入推進,幫我解決腰酸背痛,訓落床,囡囡騎在我身上立即奶全身,耳邊呻吟吹氣,漫遊有感覺而唔會太過機械化,環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,急不及待帶套女上騎得疾風有勁,如韋達上身,有速度有力度,爽到男女都呻吟出聲,換位男上出擊,但囡囡仍然下下搶韁,巨乳比我撞到拋高拋低,我左啜啜右啜啜,AV女優真相写真表現放蕩,叫床聲瀟魂夾淫蕩,高潮迭起,搞到我衝刺興奮無比,最後梗係來個推車仔,由慢到快,好推好砌,啪啪聲加AV女優真相写真叫床聲,十分好feel,最後狂衝猛攻,囡囡收晒陰肌,都敵唔住我支金剛捧,終於打個冷振,爆破成功,將幾億精兵發射晒。AV女優真相写真質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。
回復 sisigigi ##1 的帖子

attractive !
回覆 讚好 不讚 使用道具

多谢师兄分享

多謝CHING分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享AV女優報告