[中國內地] ((FS690)) 正爆美人,短髮女神FEEL!人靚聲甜,令我心跳加速!

名稱: FS690
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A69597-尖沙咀-美少女-FS690.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

690 1.jpg 690 2.jpg 690 3.jpg 690 4.jpg

樣貌: 90%似ad相,個樣幾好睇
身材: 白滑靚皮膚,5'6" 36C波波,唔錯嘅body,走肥
服務: 高級環保吹,水中蕭,前後侍浴,車牌,BM
態度: 唔錯,幾nice,傾得講得,轉pose都唔黑口黑面

過程: 去到酒店樓下,0等待,即刻有得上!入房見到個真人,真係好得下!特別係淺笑嗰嘢.....引死人啊!勁似啊!關門報鐘,就埋去同佢車車車車車車咗下咁,感覺真係good feel!跟手就去沖涼,佢好心咁同卒身,卒下卒下開始服務我!瀨袋啜鳩,技術都OK!都算係高級咁!不過睇住佢個嘴擔住我碌鳩,我就好興奮!之後就埋床,對住溫柔囡囡唔好太粗暴,我服侍佢先,瀨下lin頭,玩下妹妹!跟住叫佢服務我!繼續擔鳩瀨袋!頂唔順就捉佢瞓係到拮,轉咗兩個pose,之後坐爆咗!

FS老字號信心之選, 正幼幼,靚姐姐,大波好身材,
包羅萬有,全部經過精挑細選,聽教聽話
無論你係舊客戶還是新老闆,一樣無任歡迎,盡力為你服務

溫馨提示: 每一節足45-50分鐘,絕不掉包,你的意見,就是我們進步的動力

690 8.jpg 690 7.jpg 690 6.jpg 690 5.jpg
好身材好吸引
引死人啊
回復 紀人安 ##1 的帖子

多謝師兄分享
回復 紀人安 ##1 的帖子

wow, attractive
多謝師兄分享靚女神
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享