[中國內地] ((FS65)) 新到!! 冧爆小幼幼, 態度勁冧勁甜, 明星面又可愛

名稱: FS65
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A69487-尖沙咀-美少女-FS65.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

65 1.jpg 65 2.jpg 65 3.jpg 65 4.jpg

食晏時上去,見到靚女幼幼佢笑笑問OK唔OK,佢笑得咁甜咩,即克除晒衫大車特車同去沖涼先佢仲主動過我 ,而且都幾有波地,有波有籮~ 對眼仲電力十足,攬到我暖一暖, 佢真係好熱情。態度勁冧勁甜比佢哄得勁開心! , 之後一齊洗白白~~

沖洗都好只細,又有水簫,又有BM,出哂水出到去佢先serve我,由頸錫到下面,佢反番我轉頭~起哂咁幫我吹,睇樣真係唔覺佢既吹功都唔錯,做野好俾心機,忍唔住要上套入去。

下面暖濕又緊,feel到佢仲好好反應全程車住做,好快爆左。真係好正~服務仲好好~~可能會番食!!

FS老字號信心之選, 正幼幼,靚姐姐,大波好身材,
包羅萬有,全部經過精挑細選,聽教聽話
無論你係舊客戶還是新老闆,一樣無任歡迎,盡力為你服務

溫馨提示: 每一節足45-50分鐘,絕不掉包,你的意見,就是我們進步的動力

65 5.jpg 65 6.jpg 65 7.jpg 65 8.jpg
回復 weweredred ##1 的帖子

多謝師兄分享
好吸引好性感
有波有籮
多謝師兄分享

多謝分享

多謝師兄分享
多謝師兄分享
very nice figure thanks for sharing
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 16:50