[一樓一] 有冇師兄食過……

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇師兄食過
富士sweet
錦邦亞sa bb
一個收900,一個收800,其他D女都係最貴去到600,佢2個真係咁正??
回復 我愛田甜apple ##1 的帖子

Sweet多數都搞多過45分鐘,收HK900,其實係每30分收6舊。
回復 flkey ##2 的帖子

Thanks, 師兄
SWEET食過....似係比佢食多D, 雖然收得貴, 但真心好玩, 但你無可能WALKIN同埋要預早幾日BOOK
重有, 推薦錦邦CHLOE, 都係痴女格, 波比SWEET大!
回復 ilove123456 ##5 的帖子

見過一次chole, 係幾靚又大波,但之前有師兄話係假波,所以一亘冇去食佢
Sweet,仲未搬上山仲未加到九舊仲未僭建嗰陣都真係幾正……前提係你鐘意痴女,當年佢真係一個幾靚身形又好嘅痴女,依家又貴又聽講要約好耐又多咗對西瓜波,我都唔明仲有乜咁正……
Sa,見過樣ok,但八舊水說服唔到我行入去……
純粹個人見解,不喜勿屌……
回復 RSR ##8 的帖子

Thanks, 師兄
sweet以前見到肚紋會有D不爽...
而家應該變左人造人咁
回復 renaissance ##10 的帖子

有肚紋?吾通佢生過仔?

我敢肯定係真波, 食過咁多次, 點會分唔清真假
ilove123456 發表於 2018-3-17 19:14
重有, 推薦錦邦CHLOE, 都係痴女格, 波比SWEET大!

痴女咁即即係我咩都唔洗做,佢會自動波?
ryu020hk 發表於 2018-3-19 14:11
痴女咁即即係我咩都唔洗做,佢會自動波?

係, 好似想食左你咁, 似比佢強姦多D
sweet N年前試過一次,當時仲在灣仔新基$500,但現時$900唔會找佢了
我幾年前在山上試過Sweet, 不是我杯茶
SWEET仲有做咩??
will10 發表於 2018-3-21 01:03
回復 RainbowSix ##16 的帖子

C兄:Sweet在新基時,好屌嗎?

個人感覺ok啦,無DM Feel
SWEET後生時都OK, 腿幾靚, 個時600;
都唔明殘左咁多, 反而越黎越貴, 900, 我真係唔會去馬.
佢應該打算做多排就收山, 900依個價好似已經行左2年幾, 如果你真係想試下就上啦.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 18:50