[賽後報告] 揼骨聖手潼潼,手骨正宗又專業,推前列腺,手法純熟,真係好掂!

名稱: 潼潼
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A24971-佐敦-樓上骨-潼潼.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

預約咗潼潼,準時去到,開門見面囡囡樣貌美豔,笑容甜美,大眼放電,豐盈挺拔嘅雪白靚波性感到爆,皮膚白滑,幼腰靚羅,雙腿修長,佢熱情似火好殷勤招呼。
入到互相喧寒一番,態度和藹可親又夠善解人意,囡囡有文化有修養!談吐高雅,真係好似自己嘅女朋友,主動幫我除衫,服務真係好掂,
自己沖完涼,provide 我先按摩,一開始先來個開背,好手勢有力水,正宗得黎又夠專業,按得好好,邊按邊傾計,好有氣氛,慢條斯理好俾心機幫我按,細心按曬我全身酸緊位,
直落推油,手法細膩,落足功夫幫我推到十足,逐步逐步慢慢按推,徹底解除疲勞,感覺好能舒服暢快,按到咁上下,
隨之按埋前列腺,手法純熟,好鬼正 feel,and then r pat pat  小蟲變大蛇,不斷膨脹,lastly射出左快樂種子,好似爽到西方極樂!
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享潼潼報告

Lovely Girl

揼骨聖手

回復 Hoikong91 ##1 的帖子

身材誘人

身材好吸引