[囡囡推介] 大竹筍粉波/水蛇腰/銷魂長腿,真正嘅 sexy girl,男人的夢幻女神,不可不屌

簽到
名稱: 桐桐
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A24840-尖沙咀-樓上骨-桐桐.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

身痕難忍,唯有搵桐桐開個炮,
樣貌嫵媚,身材正到無倫,大竹筍粉波性感到爆,肥臀靚羅,水蛇腰,加43吋銷魂長腿,模特兒feel,
大家攬攬錫錫埋床搞能到熱火朝天,揸住對雪白大波搓揉一番,囡囡不停搓我支棍,忍唔住剝佢光豬拖齊齊去沖涼,
佢侍浴好鬼正,招呼殷勤用心仔細,用對大波磨前磨後,技巧超好,叫佢慢慢玩都乖乖聽話,feel好到爆棚,幫我洗到一乾二淨,幫我抹乾身上床,
由外到內淫勻我全身,真正嘅 sexy girl,奶袋袋啜蛋蛋,前奏好夠投入,
帶套吹奏起交響樂,成個奏樂大師咁吹得津津有味,完美嘅音質同眼神令我無比興奮,有橫有豎,真係吹到雪雪聲,吹到細佬不斷膨脹,
吹咗好耐時間,少D定力都要派彩,叫停帶套埋牙,瞓身壓住我騎到啪啪聲,水簾洞又窄又濕又溫暖,水簾洞夾住細佬好鬼正,表情肉緊又夠投入,不斷換花式來插,囡囡好配合,無黑面,插到佢淫聲大叫,西水源源不斷湧緊出黎,
轉番男上位置,揸住對雪白大波屌到啪啪聲,加速衝刺,爽到佢欲仙欲死愈叫愈淫,好快爆射完場!
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享桐桐報告

Lovely Girl

性感到爆

回復 bbaba ##1 的帖子

身材誘人

身材好吸引