[尋人] 尋福榮街木子

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前响福榮街112号木子去左邊?上去又吾見佢,又冇廣告,有冇師元知佢仲有冇做?
回復 四眼王爺 ##3 的帖子

我只知叫木子,细細粒成個日本妹咁
gaggaggag 發表於 2018-4-2 22:07
請問師兄對上一次食木子係幾時?佢地址係邊?完全搵唔到佢
而且以我知,佢連環吹都好少做唔似肯肛交

師兄好似好清楚佢,你同佢好熟?上次揾木子都唔太記得,應該都有半年前,反而佢隔離房我熟D過年後先揾過佢
回復 darkchris999 ##11 的帖子

師兄,隔離房係邊一位,Da Da ?
回復 gaggaggag ##10 的帖子

佢响福榮街,我最後一次去已經係大約上年11/12月,今年1月已經搵吾到佢,
我已經聯絡到她,原來她早前返左鄉下,現在在找地方開工
回復 gaggaggag ##4 的帖子

我已聯絡佢,佢早前返左鄉下,現在找地方開工,完全沒有發生這種事!
回復 gaggaggag ##11 的帖子

我諗未必係同一人
我愛田甜apple 發表於 2018-4-4 18:36
回復 gaggaggag ##4 的帖子

我已聯絡佢,佢早前返左鄉下,現在找地方開工,完全沒有發生這種事!

咁離奇?
回復 gaggaggag ##11 的帖子

我之前都找過,請問可否告知她之前開工的電話號碼?應該係兩年前的事了。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 22:48