[無恥政府] 大陸嘅黑警薪水少到唔恨!同香港特區嘅同孽, 一樣都係負責鎮壓人民嘅政權打手, 但就同工不同酬得千零蚊人仔!搞到它們都要維權抗議~肥叔人工都多過佢哋啦!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

湖北省崇陽縣公安局,下崗警察上訪,做撚到頭髮白! 每月工資才一千多早知!今日何必當初?

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

搞清楚邊份係正薪, 邊份係下欄
黃賭各地一定有, 原因呢 ?

補充內容 (2018-3-18 10:24):
上訪原因, 又唔係習慣動作... ...  ...  伸手
回覆 讚好 不讚 使用道具

魚毛蝦仔分得幾多吖?多數係嫌份正薪少啦~係啲大貪官先至永無話份人工少,因為。。

幾時枱面的都係做樣,當你一萬幾千一個月,點變得幾百億資產?你懂的

無賴階級專政 發表於 2018-3-18 10:39
魚毛蝦仔分得幾多吖?多數係嫌份正薪少啦~係啲大貪官先至永無話份人工少,因為。。

係國內, 係官份正薪都係少嫁啦...
各有各搵....
各有水源
小蝦進不了大海
大魚入不了小河

大頭的Qoo 發表於 2018-3-18 12:31
係國內, 係官份正薪都係少嫁啦...
各有各搵....
各有水源

坐得辦公室嗰啲就唔算係魚毛蝦仔了~不過做得官都唔係為咗份正薪,啲周邊利益先至和味,計都計唔哂。

回復 無賴階級專政 ##1 的帖子

對,考個公安都花了不少,但下欄又分得少,支持佢地上訪試下會唔會被消失....

大陸黑警人確實只得千幾二千用人工,但係企地有好多油水, 蛇有蛇路鼠有鼠路,官商勾結cap 水肥到著唔到襪 仲有收維穩費都唔少啦

你檡楷 發表於 2018-3-18 15:50
大陸黑警人確實只得千幾二千用人工,但係企地有好多油水, 蛇有蛇路鼠有鼠路,官商勾結cap 水肥到著唔到襪 仲有收維穩費都唔少啦

僧多粥少,肥上瘦下,做共匪走狗都要努力向上爬,否則都唔係好過老百姓好多。

a.leung 發表於 2018-3-18 15:18
回復 無賴階級專政 ##1 的帖子

對,考個公安都花了不少,但下欄又分得少,支持佢地上訪試下會唔會被消失....

多數會濕下佢哋。

係呀!黑警不嬲都係以做五毛走狗為正職,齊齊講句D你老母就有錢收!鎮壓啲手無寸鐵嘅市民只係副業!

hamsuplow 發表於 2018-3-18 19:15
係呀!黑警不嬲都係以做五毛走狗為正職,齊齊講句D你老母就有錢收!鎮壓啲手無寸鐵嘅市民只係副業!

上個禮拜補選,啲退休黑警大舉出動幫陳加佩拉票添!嫌建制派啲人生人海嘅大陸大媽拉票團唔夠鼎盛!

公安可以日日CAP水! 隨時發過呂樂!

無賴階級專政 發表於 2018-3-18 18:20
僧多粥少,肥上瘦下,做共匪走狗都要努力向上爬,否則都唔係好過老百姓好多。

班共匪走狗試想想以前幫上線強暴打壓低端人民時,現在才發覺被用完即棄,有無覺得很笨柒?

用完即棄!下次不如做回收會環保D...........

hamsuplow 發表於 2018-3-18 19:15

收完錢記得多謝向太

獅子山上村 發表於 2018-3-18 22:36
公安可以日日CAP水! 隨時發過呂樂!

所以當年呂樂做緊黑腳個陣,已經諗住買返個華探長位反嚟做,因為做老散嘅話,無論在邊個地區都危危乎。

iambig9 發表於 2018-3-18 22:37
班共匪走狗試想想以前幫上線強暴打壓低端人民時,現在才發覺被用完即棄,有無覺得很笨柒?

有啲人講過,如果識得思考同反思,都唔會做藍絲左狗之類嘅物體,我都認為幾啱。

edmondcu 發表於 2018-3-19 01:03
用完即棄!下次不如做回收會環保D...........

中共眼中佢哋都係低端人口,最好消失。

回復 無賴階級專政 ##19 的帖子

依家要計分了,叫低分人口