[中國內地] NY性感護士 ❤樣貌:十足韓妹 實力派 高品質 性感制服誘惑❤

87 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: NY 性感護士
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A66348-尖沙咀-美少女-NY性感護士.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

食過就知呢位真係今周最強推介!
樣貌:★★★★★ 十足韓妹,健康膚色、水靈大眼、相當標緻
身材:★★★★★★ 天然E CUP大波 幼腰 正撚到爆信NY姐一定得!

NY 性感護士 ❤ 實力派 高品質 36E pink-lin 五★AV身材 保證大車

101分既身材、一手渣唔晒既超級靚波:loveliness: (100%天然、正撚到爆)、超幼腰(真係超幼),女神級人馬、仲要服務超得、大車特車 ,好甜好有GFF,信NY姐一定得!我用無敵黎形容,真係見到都9硬

硬件100分、服務態度120分爆分(食過都知係極品)、物超所值、絕對係不容錯過既王牌力作!
網友食完頭圍,發表短評「呢件...超得,王牌來講絕對抵到爛,Double價錢都絕對抵玩!對波堅大、係真波,重點係條腰堅幼、而且服務各方面都係超晒水準,冇得頂 」

食完,飽晒,真係冇野好講,N記 女神可謂: 極品
天然E級大波、極好渣手、好有彈性好柔軟、保證100%真波!
而最緊要係條腰、咁大對波掛係咁纖幼既BODY上、(21吋腰、我真係驚整斷佢條腰 )、簡直就係偉為奇觀
咁正既MODEL,以為服務一般就大錯特錯 、服務態度拍得住服務超好既NY 超萌、NY 性感護士 等等、GFF爆晒分,大車特車、波推水蕭環吹更加係不在話下、女女投入放蕩、玩過就知好ENJOY!
原本已經係爆分(樣貌似日本AV妹、身材正爆、加埋服務態度GFF、呢位女女已經遠超我EXPECTATION,信NY姐一定得!)、仲要主動感情溝通,吊,我鐘意玩GFF既師兄一定明白我感受: 感覺係正到無倫

樣貌:★★★★★ 十足日本AV妹,淫得黎、超識放電、仲要笑得好甜、你話好索我又話唔係、但有星味、姐幼感覺、健康膚色、好滑好正
身材:★★★★★★ E級巨波  幼腰  長腿 正撚到爆  今期最FIT既MODEL
服務: ★★★★★★ 用心落力,好有HEART,有女朋友GFF可以大車大錫不在話下、錫LIN奶袋也唔馬虎,環吹得我好舒服,咁正既身材波推水蕭更加爽到呢,真係差D口爆晒俾佢!

約定時間地點 ,準時到達 ,上房見真人 ,人靚身材正,報鐘後,我渣呀女天然大波又攬一陣 ,之後呀女就帶我沖涼洗身,幫我波推又水蕭,好舒服!! 女女技術服務一句講晒好正,熱情如火,未出招已經搞到我硬晒,再加埋波推水蕭,真係叔叔不行了,床上一黎就又攬又車,當我係男朋友咁 ,好猴擒,錫耳仔,耳仔全是佢口水 ,跟住奶LIN,手亦挑逗LIN,R袋,同時食腸,食腸時再挑LIN。
未上套已經感覺快射! 真係正到好想加鐘! 單係女上個陣就用左幾種住法,甚有研究,男上個陣,佢問我FEEL唔FEEL到佢下面識旭,原來係收音機高手,差D俾佢收音收到爆左,狗仔個陣懶懶地叭左係到,但因為PAT PAT 又好肉又翹,超好推,仲識玩股夾腸,瘦底大波妹PINK 女神真係正到爆

P.S.對波既手感真係一流、條腰既幼度更加係極罕見 !GFF、大車、超甜既笑容同聲線、簡直係要我再次去征服呢位性感女神

女女BIG波逼人、真人波一定比上鏡大 、真波超彈手、波形好靚、師兄食過一定想返食

===================================

http://go141.com/zh/search.php?k ... =%E6%90%9C%E7%B4%A2

回帖獎勵 +1 元錢

嘩!係咪制服誘惑呀?正呀

回帖獎勵 +1 元錢

制服的誘淫

回帖獎勵 +1 元錢

好性感好吸引

回帖獎勵 +1 元錢

大波靚護士

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

謝謝

回帖獎勵 +1 元錢

回復 神棍加俐略 ##1 的帖子

attractive, thanks for sharing

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享韓妹

回帖獎勵 +1 元錢

又要去複診

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝報料

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享資訊~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 16:58