[泰國] 新上塲 索爆燈Tango 35D天然大波 魔鬼身材 浴缸浴 大車 口爆800

名稱: TR Tango
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A69482-尖沙咀-美少女-TRTango.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

囡囡 : Tango

樣貌 : 性感美少女, 真人更靚女, 好氣質, 真正泰國平面Model

身材 : 5尺5高挑身材, 35D天然大波勁好揸, 走肥, 有靚白滑長腿, 胡廬身型, 多水多汁

服務 : 鴛鴦浴缸浴, 波推, 水簫, BB油按摩, R茘子, 大車牌, 深喉無怨環保吹, 口技好好, 條利好勁, AV口爆, 服侍周到, 細心溫柔

今日上網見到有個索女! 有樣有身材, 又好氣質, 佢就系Tango, 差D走漏眼!! 見佢個樣都好索吓, 難得見到有自己啱食嘅, 咁就梗係即刻打電話約時間啦 !

話咁快就到咗預定時間, 上到去開門嗰時, 見到佢有D怕醜, 但女女真人真係好索, 身材玲瓏浮突, 5尺5高挑身材, 35D天然大波, 走肥, 有靚白滑長腿, 胡廬身型, 係我鐘意嗰隻, 正呀~~~!! 過程好滿意, 囡囡做野主動, 整體感覺到囡囡做野好有heart, 同佢一齊沖涼嗰陣玩鴛鴦浴缸浴, D cup大波做波推, 又水簫, 佢有幫我清潔我身體上每一個部位, 仲可以乳交吓, 正!!!

床上有BB油按摩, R茘子, 令我好易進入態度, 之後車車, Tango好快伸脷kiss, 接住啜lin 奶袋, 無怨環保吹, 吹吹吓嗰時仲送咗幾吓深喉俾我添嘆添, 佢條脷不停咁喺我小兄弟頭上打轉, 真係好鬼死正, 吹好耐 ! 帶套過程都係個幾招, 妹妹有汁水, 同佢玩埋半邊鵝脾, 再玩坐蓮渣波, 最後口爆完事收工! 呢個囡囡服務真係唔話得, 之後幫我細心沖身, 換衫之後就梗係俾錢返歸啦~

Tango係靚女型大波女神, 35D天然大波又好揸, 囡囡服務認真, 細心體貼, 身才好fit, 玲瓏浮突如, 仲可以口爆, 玩到我上引!! 800值得一試!
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
魔鬼身型, 引死人呀!
美女極品 正到爆
好吸引好性感
性感美少女
多謝師兄分享
thank you for sharing

多謝師兄分享
正呀又有新野玩
回復 小明上深圳 ##1 的帖子

多謝師兄分享
she looks quite petty and lovely
回復 小明上深圳 ##1 的帖子

呢個好索
索到不得了喇!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 01:41