[泰國] 新貨淫賤尤物 Rose 姣爆痴女 36D青根大波 大車 推油 口爆 800

名稱: TR Rose
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A69414-尖沙咀-美少女-TRRose.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Rose

打電話俾相熟AG、安排順利,Rose真人靚過AD相、sexy性感 ,有混血兒feel、眼大鼻高相頭一流、電眼好吸引、面形係極靚、黃金比例瓜子面同鵝蛋面形混合體、東方柔情、西方輪廓、有D似大台某明星,真人更索!靚女Rose外表比較野性、但原來除左人索之外、聲仲好甜、甜到入心入肺、聽把聲都覺得好性感,女女好好態度,笑容滿面,服務好有HEART,真係好有心機,全程自動波,用心服侍我,加上多水多汁,呻吟聲淫,身材好均稱,苗條、長腿、幼腰、36D青根白滑大波,皮滑白滑,5"5 葫蘆身形,正爆 !!

Rose沖涼玩 泰式浴缸泡泡浴、幫我洗白白時用波波推我Body、主動水簫,加上女女夠索夠姣、搞到我日日行升旗禮,Rose充滿陽光女孩既正能量、令我都後生翻十年。

女女上床之後替我BB油massage、細心好手勢,之後互車一番,脷叠脷,女女幫我環保吹,又奶袋食旦,深喉吞吐,吹左好耐、佢好努力咁環保吹,我溫柔咁叫停佢、我怕比女女吹爆、於是上套,妹妹好緊窄亦淺,用我半成功力已經令女女淫水四濺、反應好真、好肉緊,坦克車,一邊渣PAT一邊大車,我側視鏡中既淫男女、呢下谷精上腦、女女外表斯文、內裡超淫、狂野極好砌,最後我係佢口中爆發, 口爆發射~~!!! 女女照單全收, 無話炸型, 服務態度一流! 之後再同我去沖涼, very nice

Rose 狂野淫蕩,真人更索,36D青根白滑大波好好揸,皮滑白滑,戰鬥格身形,食招呼 + 相頭已經值回票價,可以口爆,仲只係800,我會再搵返佢。
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
性感誘人, 正~!
美女極品 正到爆
可以一試吖
好身材好吸引
痴女好食
多謝師兄分享性感火辣有機會要去試試先至得
多謝師兄分享
回復 targotargo ##1 的帖子

Thanks for sharing.
多謝師兄分享大波痴女
好靚女呀
多謝師兄分享
好吸引好性感
哩度嘅泰菜一向有保證!
戰鬥格!

多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 16:51