[賽後報告] 小鸟伊人真相写真吹技屬高級組,雪雪聲好到位,有心有感情,知佢其實都係淫蕩形,撻着咗就要救火,吹到我咁硬都係想食餐飽嘅。

簽到
名稱: 小鸟伊人
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A69085-深水埗-一樓一-小鸟伊人.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

深水埗區經常都有新女加入,今期就食到件靚女小鳥伊人,新女下海,做咗無耐,樣子清純無雞味,身材有前有後,36D乳溝夠晒深,睇到我幾乎流鼻血,而且仲笑容滿面,深水埗小鳥伊人為搵快錢,處女下海,天真無邪加上楚楚可憐嘅樣子,外貌俏麗,充滿青春氣息,一雙大波呼之欲出,真係令人嗒晒糖,合晒我口味。見小鳥伊人有D怕羞,我就幫佢除衫,身材都冇得彈,36D大波,小弟施展揸波龍爪手,新女新波,勁好揸手,侍浴細心,前後上下洗得有心機,波推夾腸擦背樣樣正,先黎水簫,真係體貼入微,好舒服,細佬扯到爆,乾身上床,小鳥伊人由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶,抵讚!之後當然要執番劑,佢慢慢錫完上下身後,繼續重點吹蕭,好好享受佢嘅蕭技,小鳥伊人吹技屬高級組,雪雪聲好到位,有心有感情,知佢其實都係淫蕩形,撻着咗就要救火,吹到我咁硬都係想食餐飽嘅。之後帶套埋牙,先來個女上騎得疾風有勁,如韋達上身,有速度有力度,爽到男女都呻吟出聲,之後男上壓住小鳥伊人一野插落去,佢個西好似岩岩開苞既囡囡咁緊窄,好有快感,再來狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,囡囡西水狂流,我加把勁插到盡,九淺七深,用盡所有功力,推到最高潮頂峰至瘋狂掃射,真係好撚刺激過癮。小鳥伊人咁有女朋友感覺,真係可遇不可求,應該好快會再番食。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享小鸟伊人報告

靚身材,巧吸引

身材誘人,直得過

身材好吸引