[囡囡推介] 高挑索爆翻版张柏芝 索爆身形,白滑真波39F坚挺竹筍形,...

簽到
名稱: 高挑索爆翻版张柏芝
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A64324-深水埗-一樓一-高挑索爆翻版张柏芝.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近排上大陸玩得多,成日玩口爆玩到都悶,上網覓食,玩下新野,搵到呢件高挑索爆翻版张柏芝 ,一試做下西門兄都好喔!既玩法,一門口見到條既高貴又有氣質靚女,腰幼波仲好大既女女,斯文得來仲好淫,完全比距性感誘惑到,眼神淫引死人,最重要係有對44寸既長腳,淫係望到望都想爆精,忍唔住想錫下距同揸下距,哈哈,距仲用又淫又嗲既聲線叫我唔好禁心急丫,沖完涼慢慢同我玩禁話!我當然乖乖去沖涼先啦,沖完岀黎女王模39F巨乳潘金莲換上黑色皮裝,但係都遮唔住副s型身材,穿上呢副戰鬥格戰,細佬立即升空,上到床比距五花大綁,我大字型禁訓係到任由距玩弄我,滿足到我被虐待嘅初想,將我變成性奴,換上情趣絲襪嚟挑逗我,先用皮鞭係我身到游黎游去,㢃得黎仲好剌激,令我慾火急升,調情高手仲係禁吹我耳仔,滑滑既嘴仔係我面上細細力錫黎錫去,搞到我高潮迭起,不時囉對長腳掃我蛋蛋,當時而經好想岀精,但女王未玩夠我,問我想唔想試下玩c眼,我興奮到淨係係到呻吟唔識反應,跟手就囉左但震蛋岀黎,慢慢塞入我C眼,震蛋一開,享受,忍受既感覺好交集,興奮到我立刻叫女王停,林反起個感覺都好撚爽,跟手女王露岀靚飽磨我細佬,一路磨一路用皮鞭輕力打下,淨係磨都磨到女王岀哂愛液,真係好撚high,最後大家都好興奮,女王加速喪磨到大家都高潮,係禁就比距磨爆左,事後沖涼仲又講又笑,仲話好夠招式未玩我禁話,等我儲夠精,再黎挑戰呢件超級sm女王高挑索爆翻版张柏芝
回復 zyxeee ##1 的帖子

attractive !
多謝師兄分享
多謝師兄分享翻版张柏芝報告
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 我的小一一 ##12 的帖子

年輕貌美
enjoyhk148 發表於 2018-3-23 15:45
窄西一線飽

喪插岀精。
enjoyhk148 發表於 2018-3-23 15:46
喪插岀精。

我係性感女神初次下海20歲扑扑碎碎
靚身材,巧吸引
身材誘人,直得過
身材好吸引
enjoyhk148 發表於 2018-3-23 15:45
回復 我的小一一 ##12 的帖子

年輕貌美

睇落又幾好喎
bqbqbra 發表於 2018-3-29 23:31
睇落又幾好喎

靚女身材唔錯!
bqbqbra 發表於 2018-3-29 23:31
靚女身材唔錯!

樣靚身材好 前突後凸

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 11:34