[波妹] NY 七里香 💐 18歲高挑170cmの美少女 陽光甜美氣質 狂野AV✔

95 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: NY 七里香
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A63440-尖沙咀-美少女-NY七里香.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢個【NY七里香】簡直係我見過之中,最有氣質最索最大波既女女而又最淫最好玩的,個樣淫到、個C CUP 大波大到呢 ,NY出品,比屬佳品!條乳溝又深又長,唔好話伸手不見五指,SUCK晒成塊面都仲得!仲好識扮可愛,同時又鐘意攬住我睇我D手機相,個下真係幾有女朋友感覺 ,車得又玩得,今期好抵食!【NY七里香】確實有料到 ,正!酒店巨乳女神【NY七里香】,集明星美貌 、C CUP巨乳 、熱情態度於一身 、係我食最具女友FEEL既超靚女巨乳妹妹 !酒店絕不可錯過既靚女、男人一生必須一試既巨乳大眼美人。 NY美女如雲,一定要一日出7次支持!

NY 七里香 18 💐 苗條好玩美少女 陽光甜美氣質 狂野AV✔

樣貌: ★★★★★品質好高既靚女,水靈電眼,樣貌好標緻,面部皮膚好好,唔化妝一樣又白又滑,五官靚過我女神慧兒,見到忍唔住想搵佢。
身材: ★★★★★皮膚又白又滑,雪梨肉咁白,剝殼雞蛋咁滑,唔摸對唔住自己隻手 ; 1.63m高,身材均稱,上圍36C大波,大到呢,重手彈手,好好啜、最佳奶咀、我化身BB仔、缺乏母愛既我、忍唔住溫柔咁啜、女女被我啜到呻吟,諗起都起機,PAT-PAT彈手,再加埋無敵相頭,真係最正既巨乳靚女,一定要食!
技術: ★★★★★前後侍浴,NY推介,一定要介,水蕭、C乳波推(一流)、奶勻敏感部位----耳仔、LIN LIN、袋袋、JJ,樣樣都齊,騎功唔錯,識收音機,海水充足。
服務:  ★★★★★呢位靚女樣甜聲更甜,把聲真係甜到漏 ,好有GFF,嬌嫩又體貼,好識TUM我開心 !見NY又有美女推介,一定要支持下!
安排:  ★★★★★非常之正。

氣質稱冠,甜美陽光,真正高質的初下海,淫浴C巨乳波推、仲要可以夾腸口爆、點解仲要睇AV!!!【NY七里香】 (力薦)

http://go141.com/zh/search.php?k ... =%E6%90%9C%E7%B4%A2

回帖獎勵 +1 元錢

好吸引好性感

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

回復 doublelexia ##1 的帖子

終於等到佢返嚟!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 09:18