[西南地區] 4月1-8日復活節昆明+河口團最後召集

死能笨七伯係四台呢度既青山嚴重精神病人走犯,係人都知道架!唔使我多講!
佢分身分別有chauchow,chucatcat,chantongtong......
回覆 讚好 不讚 使用道具

chauchow 發表於 2018-3-22 00:46
好能怕醜
同人係河口食飯都唔打招呼

死能笨七伯係四台呢度既青山嚴重精神病人走犯,係人都知道架!唔使我多講!
佢分身分別有chauchow,chucatcat,chantongtong......

回復 skcat ##1 的帖子

4月1-8日復活節昆明+河口團最後召集,請有興趣加入的發短訊給我你的wechat id及香港及內地手機號。
行程如下:
4月1日早機深圳至昆明,到昆明住火車北站附近酒店一晚,夜晚去玩摸摸舞及食快仔。
4月2日火車至河口,到步打的去漢京羅房,跟住去越南城大開屌界!
4月3-7號越南城屌女!可出市區越南街玩,又可以去閩x酒店唱仁k,有帶護照戰友可辦簽証,去越南玩!去老街及河內玩。
4月8日早火車去昆明坐夜機返深圳。

chauchow 發表於 2018-3-22 03:47
好能怕醜
同人係河口食飯都唔打招呼

精神病重犯周七七chauchow又名死能笨七伯,專去討論組搞事閙人,潑公駡街無惡不作!人人得宜誅之!

ching行程好吸引,可惜我時間問題,如果唔系都幾想跟ching去體驗下摸摸舞
如無意外我5-7號都會系河口,到時睇下有無緣遇到^^
我系由涂山-->老街-->河口-->河內飛返hk
ching有無老街炮區資訊?有ge可以pm我嗎?感謝先^^
期待ching經常報告!

出黎攪三攪四 發表於 2018-3-22 11:35

ching行程好吸引,可惜我時間問題,如果唔系都幾想跟ching去體驗下摸摸舞

唔緊要,就到可以一齊玩。
我冇去過老街冇資訊比你,呢度有師兄去過,話老街d女麻麻地甘,睇佢地系去河內,圖山同hcm市玩多。

回復 skcat ##47 的帖子

感謝ching

師兄非常詳盡

出黎攪三攪四 發表於 2018-3-22 14:59
回復 skcat ##47 的帖子

感謝ching

唔使客氣!

我看四台師兄們去越南玩,最多人去HCM市, 其次去圖山同下龍灣,河內較少人去, 因為消費水平較高及是首都關係要去市郊才有得玩, 老街更是沒什麼人去的!

rayng881 發表於 2018-3-22 16:46
師兄非常詳盡

謝謝你讚賞,有咩唔明可以隨便問!

4月1-8日復活節昆明+河口團最後召集,請有興趣加入的發短訊給我你的wechat id及香港及內地手機號。
行程如下:
4月1日早機深圳至昆明,到昆明住火車北站附近酒店一晚,夜晚去玩摸摸舞及食快仔。
4月2日火車至河口,到步打的去漢京羅房,跟住去越南城大開屌界!
4月3-7號越南城屌女!可出市區越南街玩,又可以去閩x酒店唱仁k,有帶護照戰友可辦簽証,去越南玩!去老街及河內玩。
4月8日早火車去昆明坐夜機返深圳。

chauchow 發表於 2018-3-23 08:22
問佢老作答
咁能叻
都影唔到.應該做唔到假相

果條傻撚死能笨七伯chowchau,睇到你地貼甘多昆明舞廳現場實拍相,即時冇聲出收晒皮!真系柒出國際!瘀到要揾窿捐囉!

有性趣參加請盡快報名!名額有限,額滿即止!

更正一:
行程如下:
4月1日坐早班高鐵由深圳北至昆明南站,到昆明住火車北站附近酒店一晚,夜晚去玩摸摸舞及食快仔。
4月3-6號越南城屌女!可出市區越南街玩,又可以去閩x酒店唱仁k,有帶護照戰友可辦簽証,去越南玩!去老街及河內玩。
4月7日早火車去昆明住一晚,再大玩棍棍舞!
4月8日坐早班高鐵返深圳北站後返港盡興而歸!

chauchow 發表於 2018-3-24 13:48
老作名额無限

幫手齊齊譴責死能笨七伯係度搞事潑公鬧街發癲無理取鬧的板友。
貓仔送私人食正囡好料俾你!