[一樓一] 比D意見

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇師兄食過深水埗長腿學生妹雪兒?聽講好旺鐘,上次上去見2,3個師兄响門口等,係咪真係咁正呀?

係好旺
唔預先約定
係無可能walkin入到
我愛田甜apple 發表於 2018-3-19 19:43
有冇師兄食過深水埗桂林38号長腿學生妹雪兒?聽講好旺鐘,上次上去見2,3個師兄响門口等,係咪真係咁正呀?

乃自己等吓就知乜料!
自己試囉
我問過佢隔離啲姊妹了,佢只不過係長期反左個牌等booking/熟客。所以永遠唔會有請按鐘,更加唔係“陀地“,亦見過佢收工,樣好普通而且高,瘦,平。零興趣。可能係佢做生意手法。
回復 cloveh ##7 的帖子

吾該晒,師兄
cloveh 發表於 2018-3-20 00:06
我問過佢隔離啲姊妹了,佢只不過係長期反左個牌等booking/熟客。所以永遠唔會有請按鐘,更加唔係“陀地“,亦見過佢收工,樣好普通而且高,瘦,平。零興趣。可能係佢做生意手法。

師兄真偉大~

thanks ching

then i dont go try lu
等你報告
你自己去試吖嘛
無意見,真的無意見

我去過幾次,都係預先約定
咁講真,廣告果D野大家睇完就算啦
話比你聽係18-22歲,信果個都係低能啦

但講返果位囡囡,服務、樣貌、態度都係合格有餘
如果唔係我都唔會返食

但好似好多人都唔鐘意佢唔接街客,所以一直都好多人不停咁(響另一討論區) 寫衰佢
我就好簡單,入到去,氣氛好,大家都開開心心,無話依樣唔比果套唔得
又唔駛玩詠春咁格來格去,依D我覺得好難得

當然大家都可以話不恥於依種唔接街客既生意手法啦,咁仲好,小D人爭仲易約D
回復 dimxdim ##17 的帖子

多谢师兄分享
will10 發表於 2018-3-28 19:52
回復 我愛田甜apple ##1 的帖子

學生妺?

你信廣告今面講既野?
咁4台上面9成囡對你來講都係
不去也「罷」喇
等你報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 17:52