足球小寶貝-模特可可

類別: 優質桑拿
名稱: 模特可可
網址: http://mo.nightlife141.com/zh/6349/澳門-酒店預約-模特專線-模特可可

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我一入房,可可已經用燦爛嘅笑容迎接我,同我打招,叫我坐抵,身穿一身足球寶貝服,佢好好笑容好好傾,嬌聲嗲氣......
條小蠻腰好正....整體比例幾好....雙長腿極之性感,皮膚白淨同埋滑
然後到我同佢除衫係床上溫馨左一陣,拖住手仔去沖涼洗白白,BM、水簫咩都齊曬,服務做足。
洗完後入正題,床上服侍有heart,漫遊,69,環保吹,高級技術,速度唔快慢慢含,唔會趕時間,一路吹一路用強力電波眼神望住你,上上落落,又會撥開頭髮望住我吹,
吹完到我搞佢,奶佢粒Lin囡囡,係咁嗌話好癢,咪住眼不斷呻吟,見佢妹妹滲水,玩到咁上下就帶套正場啦,
女上先騎我,騎果陣時好姣又有天然山泉,再來老漢推車,啪啪聲,
換男上,囡囡嘅叫床聲很自然,不會假,加上佢係收音機高手,大約插咗幾分鐘就搞掂,
事後沖涼好細心,成個過程都有講有笑,真系唔錯唔錯!!
服務好態度又好,技術仲冇得彈,唔試走寶
WeChat 圖片_20180319203211.jpg
WeChat 圖片_20180319200251.jpg
歡迎大家致電預約或咨詢
歡迎大家致電預約或咨詢
謝謝支持
歡迎大家致電預約或咨詢
歡迎大家致電預約或咨詢

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 10:20