上 CC 屋企 Trade

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如題,有冇ching 試過?
好耐以前試過
) p6 t% ?$ n. Y; u8 i0 s7 [7 x' I  I' ]8 R' i' [2 x
近年唔敢喇
但價錢幾吸引,2hrs 2 Z1 g, z, f6 R; Y* F
可口爆,顏射,唔加錢
所以而家十五十六,唔知去唔去好
回復 NJ668 ##1 的帖子
/ P9 R3 N( ]! b: n; U9 O2 I5 j5 V4 Y* V$ l: d5 A) @
試過兩次,有探險feel。
即得去??
7 \' t( R+ W5 o3 L6 R9 b, b6 o) O2 a4 ^
佢係唔係做保險、仲可以煮埋飯食嗰個?
唔知 ~ 佢冇同我講咩職業
去馬啦
回復 NJ668 ##1 的帖子- |- O6 X- c, X1 c
0 K0 M3 I2 k1 ]% E, ^' n
我試過幾次,有一次約左條囡佢話唔想出來,叫我去佢屋企,個陣我第一次約佢(心大心細)都照去土瓜灣,之後去佢屋企好乾淨整齊,咁就同佢係到吹陣水先,因為係佢屋企唔吹我時,吹有半個鐘就做,可能氣氛好好所以無帶套做,不過佢話無射入去,可以口爆,同佢玩玩好耐,出左三次,之後同佢去吃飯,送佢返屋企,佢又話可唔可以陪佢,咁我當然話得啦,之後係佢屋企睇電視吹下水,再做愛做完攬住訓,最正係第二朝佢係我訓未醒個陣幫我含,個次就中出,全日收我八百,好多年前
回復 陳仔123 ##11 的帖子* {! Q' y1 [, U9 y; ?! Z
4 o  z8 Z5 X. S0 n! Y( C
謝師兄分享
好正
回復 NJ668 ##3 的帖子
1 ~$ ]: n7 V/ y5 V
" g* j, E, C; G8 f" y  j  l0 fCHING 有冇聯絡方法?
- f9 f) I, \. E4 k3 m2 _求PM
係咪牛頭角下邨?
陳仔123 發表於 2018-3-20 12:22
0 u( A+ X* e! K5 p回復 NJ668 ##1 的帖子- D. k6 W$ I/ L) q5 b6 k+ M! l

( N$ _  ?1 e/ t/ _我試過幾次,有一次約左條囡佢話唔想出來,叫我去佢屋企,個陣我第一次約佢(心大 ...

+ y2 O7 ?" ~, I" `請問c兄現在還有無這樣的cc介紹
點數黨
又叫你去附近7仔買卡?呢班𨳍頭
! O7 B. k1 y6 M0 @" B9 ^3 w2 g8 O3 |) w& m
Ching..可否分享下..萬分感謝 v7 ryrychu113
用手機回應 rccm173 #19 的帖子
5 w! X1 ~* O5 ^# c& Y- w2 x! d; b2 [" F
有嘜嘢分享比你呢?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 14:45