cutie妹妹報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇介紹話Cutie妹妹服務好正...我又鍾愛服務型....所以昨日去試左佢...
樣可以的.....幾順眼....樣唔差的...同真人相8成似.....
高就160CM左右啦....矯小型....對波幾好渣手...C+波.....有腰,淺粉提子,幾好啜的....
睇相本以為她有小小肥底......見到真人發覺我錯了....唔大隻.....身材其實係幼細的.........
個屁股有肉地...皮膚方面都唔錯....唔黑, 幾滑下~~!!.....
服務黎講真心正 .... 態度非常好,全程笑容.....
事前都有幫手除衫...侍浴....做得好專業...有水蕭...有波推....
床上調情功夫做足.....唔係隨便幾下嗰種.....係玩到爽嗰隻....吹功更加唔錯....中高級功力....好識得撚雀 ......吹左好耐下......有69...我食佐好耐鮑魚...好似上佐癮咁!!
全程足鐘...唔會有趕客FEEL....配合....順德人....事后仲有按摩...!!

http://mo.nightlife141.com/zh/4710/澳門-酒店預約-模特專線-no.685-Cutie妹妹
歡迎大家致電預約或咨詢
歡迎大家致電預約或咨詢
謝謝支持
謝謝分享!
C兄 請問可唔可以大車
謝謝分享!
謝謝分享!
多謝師兄分享
謝謝分享!
謝謝分享!
歡迎各位靚仔貴賓們致電咨詢及預約

Archiver|聯絡我們|141華人社區