少左人去澳門?冇咩包膠

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如題
哈哈, 師兄講得好, 我都有同感.........

誠實申報: 兩星期前, 去過東B, 但完全無亮點, 加上工作忙, 唔想出報告................
回復 小文brother ##2 的帖子

早兄臺一周前去過 亮點多 很難說 所以....

你想有咩亮點?
回復 dun_hillz ##3 的帖子

原來如此, D大的苦衷, 小弟表示理解...................
回復 kin1248 ##4 的帖子

主要係希望靚女多

結果當晚囡囡質素一般, 我揀嘅囡囡格手(都唔意外), 我俾佢吹爆咗
回復 小文brother ##6 的帖子

小弟倒是遇上兩個一線鮑 視覺效果好 干得妹子哇哇叫
回復 dun_hillz ##7 的帖子

D大, 嫖運&性能力俱佳

不是少人去,而是沒有什麼好寫,個模式都是一樣,上房個的又是個的,只是過去鬆一鬆,減減壓
寫來寫去
玩法都差不多
无新意,出了报告也不一定有人看
聽好多CHING講易家女女質素差左好多
話雖如此,明天都會過去玩一晚,每個月去一次,想見的是一個大堂師傅工
回復 kin1248 ##1 的帖子

無錢點去
vv--vv 發表於 2018-3-24 02:16
話雖如此,明天都會過去玩一晚,每個月去一次,想見的是一個大堂師傅工

那場大堂師傅工令CHING這麼著迷?
基本上都係個D, 睇番之前既都可以
真系大堂師傅有時候先系吸引去SN噶動力
去到有d悶,加上好似越黎越貴
回復 小文brother ##2 的帖子

文兄上星期都去過,又見到那個高俄模Svelta。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 13:58