兼職俏佳人無撈味功夫好好不比全職差

名稱: 兼職俏佳人
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A69611-深水埗-兼職女郎-兼職俏佳人.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本帖最後由 大笨周 於 2018-3-23 10:35 編輯 * ?& l& l6 F* R1 S8 H- A5 s
; h$ ?8 _, R- H
食囡無數嘅我,又食到好野,小弟上四仔網睇中深水埗區兼職俏佳人,囡囡年輕貌美,白滑大波,仲要有腰有籮,一開門;兼職俏佳人丁字腳挺晒胸收晒腰,笑容滿面,妖味姣味出晒呢,一對又白又滑又大波,睇波型最少有36D,絕對係我柸茶,浴室玩水戰,搓洗到激情澎湃,玩夾腸又波推前後,跪低激情水中蕭,一口擔住我碌鳩,將肉腸據為己有,爽到我差D爆漿。叫停上床回氣,乾身上床,趴係度比兼職俏佳人按一陣,手骨唔錯,力度足落手準,穴位到位,按完成身鬆晒,環保吹奏夠晒用心,吓吓深喉,吸啜到雪雪聲,我細佬仲梗過支鐵棒,成條鳩都係囡囡D口水,爽到打冷震,忍唔住上套兼職俏佳人好主動騎上黎,好似打樁機咁下下鋤到底,感覺佢仲嘆過我,西水流個不停,再來我扶住佢條幼小腰,前推猛進,屌到囡囡瘋狂大叫,一輪狂轟猛炸,西水狂流,仲有怒漢推車,籮友咁有肉,我一路向前推,佢就向後撞,真係推到啪啪聲,佢個波仲係咁揈,視覺上好養眼,成條鳩入到盡,小小動作已經令兼職俏佳人瘋狂,咬實牙根以每秒兩三下抽插,插足兩分幾三分鐘至抽出除奪狂爆,射到鳩軟為止,兼職俏佳人有樣有服務,絕對係我柸茶,下次再搵佢,睇吓仲有乜嘢玩。
7 h) z8 Y+ `! Y8 L, x
Very nice! Thanks you for share brother!
回覆 讚好 不讚 使用道具

哇,屌,个屁股已经令我性慾爆棚

回復 大笨周 ##1 的帖子
  p; X% p* o8 L6 ]9 r0 X, H( c" F5 r  b( E% v
好吸引0下喎!!!

回復 大笨周 ##1 的帖子2 Q" ?: U# M" e/ `9 }9 z
3 r; L+ M; J6 a5 j  x! r
深水埗呢件兼職俏佳人貌美加白滑大波,睇落笑容滿面姣味出晒,大波妹食得過.

正,必食之選 !多谢師兄分享!!!!!!

回復 大笨周 ##1 的帖子% a! g+ m1 {8 S( t, F) e
  ~+ A* T8 B2 u  i: z& P
wild and sexy

身材好好

0 i, s2 |5 [: e* ?. d$ F: I: R3 r, {多謝師兄分享

thanks for sharing, good job.

% J. s% z/ }( I8 {' e/ X9 m) d2 {! o; p' ]" a" a
多謝分享

叫得俏佳人,梗係啊啱食。

樣靚身材正

兼職俏佳人

多謝分享

s5 n2 M% Q7 O0 }2 V5 x. d. Z2 I% n
多謝CHING分享

; V2 [' \4 n+ i! K6 A/ s, s" U( I, f
- k: z: H4 E+ K( K8 qthank sharing

Body figure looks great

多謝分享

葫蘆身形美女