[愛嫖交流/分享] 深圳靚技師

簽到
我都想要D 靚女技師 , 有無介紹

登錄/註冊後可看大圖
最新消息:深圳,有T台,水床,冰火,波推,空中飛人,69, 囡囡做足2個鐘,冇偷懶,冇限次數,提前30分鐘訂房可免費留宿。
回復 香港之仁 ##3 的帖子

where, any contact

可pm我?
小魚
Where pls pm
足鐘? 堅定流?  係就PM 埋比我.感激
唔介意開運動會去芙蓉啦 45度骨出名多靚女
回復 luntailun ##9 的帖子

芙蓉係邊間?
太多生字....

咩叫運動會 ?
咩叫45 度骨?

time4fun 發表於 2018-4-3 21:45
太多生字....

運動會= 運動服裝大會
45 度骨: 90度係直角咁45度係咩? 發揮下你個既小宇宙啦
毛明 發表於 2018-4-3 00:01
普通,得兩三件得

睇嚟ching你好高要求喎 睇嚟深圳幫你唔到啦
luntailun 發表於 2018-4-3 22:44
運動會= 運動服裝大會
45 度骨: 90度係直角咁45度係咩? 發揮下你個既小宇宙啦

thank you ching !~
自己去胡桃里溝
香港之仁 發表於 2018-3-24 10:20
最新消息:深圳,有T台,水床,冰火,波推,空中飛人,69, 囡囡做足2個鐘,冇偷懶,冇限次數,提前30分鐘訂房可免費留宿。

師兄你食飽飯無野做等屎屙,個個post你都整呢段野出黎,睇見都覺得煩,白癡都知老吹啦
回復 熊猫 ##17 的帖子

淫哥,大有來頭,吳系九頭,來自出名的強力部門,噔噔噔。  

:痴能九線成世只識奶西吳識吊西儍仔研九所:
仁哥只要做研九工作,系被研九,工作十分姦巨,甚至淫哥被人從後被強力奸烏,工作是直到永遠,成就同震根一樣,因仁哥照計條根尚未被移除送走。

請pm或給WeChat
thank you ching !~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 08:53