[唱K-GF] MK TIMES

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第一次開POST, 做左CDROM 好耐~ 大家指教下~

琴日下午去左旺角TIMES玩左2 個鐘, 坐左個LOCAL 女~ 開心抽心傾下計, 第一次去LE D 地方
收費 $350 x 2
真心冇諗過下午都有LOCAL, 傾計都爽D~ (本人普通話同程度係"能太能")
回復 food02 ##1 的帖子

咁平重要坐local?
第二次要有囉。
多谢分享
去過都係超人打怪獸
有冇咁荀,邊到來啊?PM我啦!我上星期三晚幾個同事九點上新興4樓,之前已約了大班,但上到去都係冇運行,扒扒地豬豬地都係難免,大班係咁話冇女難搞,見佢咁辛苦,我地又搞到冇哂mood,坐了個零鐘後不歡而散,真係4樓以死……

跑馬日九點幾仲要幾個去,窄係唔岀奇,而近排女既質素亦有下滑趨勢
回復 艾沙后 ##7 的帖子

師兄,依㗎仲邊有分跑馬日定唔係跑馬日㗎,早十年前身邊的人平均十個有七個同事朋友會賭馬,現在十個先最多得個一兩個,而且多數是老坑,世界變哂了
艾沙后 發表於 2018-3-25 09:12
跑馬日九點幾仲要幾個去,窄係唔岀奇,而近排女既質素亦有下滑趨勢

四樓我上週六去都麻麻,張單的價錢亦加了少少。
翌週轉戰尖咀,算是補番數。
近半年老尖好玩的場,我都係識一間咁大把,香港地的選擇真係唔多。
回復 true ##2 的帖子

係喎~ 真係咁都有LOCAL 坐~ 同佢傾果陣,佢都話LE 個場大部分都係北, 下午咁橋佢開工就先有LOCAL 坐~
回復 cyberkencyber ##9 的帖子

我都想試下老尖場, C兄PM 下你去開個場~~ THANKS ~
琴日試咗, 陀地就係陀地, 不過係超級妖獸都市, 連續三隻, 一件比一件恐怖, 最後嗰件足足有200磅重, 真係極品!
呢間場晚舞都一時時有好野,不過9成伏
回復 ogita ##13 的帖子

WOW...乜咁獲....睇來我真係好彩撞到唔係怪獸
ogita 發表於 2018-3-30 12:27
琴日試咗, 陀地就係陀地, 不過係超級妖獸都市, 連續三隻, 一件比一件恐怖, 最後嗰件足足有200磅重, 真係極品!

Ching 無昆你呀!!
怪獸都市
怪獸都市

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 01:33