[九龍走地G] 觀塘討論區

回復 octobergod ##81 的帖子
1 \# ~6 @: `8 w" S- _6 H3 `* b% F5 _: l! h
又吾見左佢廣告
回覆 讚好 不讚 使用道具

本帖最後由 somachu 於 2018-4-12 04:03 編輯 * Z1 K5 q+ U& J8 ?4 y: r$ {

: ?9 L% I% x+ z0 Q2 {/ c有冇師兄試過樂昌 AV BI Bi?年紀 / 相頭 / 身材如何?

5 ~$ S+ l0 u$ l/ R; Z& B7 g
廿幾歲咯,你唔信我就算啦,一樓一唔係HG,廿幾歲已經算後生啦

有無師兄試過物華5-7號 309 yoyo呢?6 v  j0 z3 G- x; n
係唔係要預約先入到閘架?
7 @" p0 U0 E$ F3 H& l* h& x 去過幾次都見工作中……

偉爵爺 發表於 2018-4-15 03:29 * }9 V0 }" W* [" j
有無師兄試過物華5-7號 309 yoyo呢?5 }% t% c: E/ S
係唔係要預約先入到閘架?
; |# z  z  `, M5 [- [- ], s 去過幾次都見工作中……
" h8 a5 G) f: o! Q, y
我都係,每次去都在工作中,未能見一面

官塘人要支持下

游戲淫姦 發表於 2018-4-22 13:29
$ r4 ]. P9 }; B  {- i官塘人要支持下
$ @! W) C, m8 I/ n, j" y5 R2 |
最衰比人放在這區,明明原本放"初階搵女區域",其實好多師兄都係講一樓一,但放係走地區。

回復 ctcm168 ##1 的帖子
0 g! P" l0 F8 A5 k+ d5 P8 H8 C* Y7 A' X; {# s
多謝分享

推呀。請各師兄報料。

荃灣奇女仔仲係唔係度企企?

乜觀塘都有?

D企企唔錯,有條女紅色裙幾後生,身形瘦

TIGERSAM 發表於 2018-4-29 22:05
" j2 h. h" G. J; ]% ?/ zD企企唔錯,有條女紅色裙幾後生,身形瘦
- ]( N0 g, O+ ]  x6 d. t" v
高瘦平開價3魚食唔過官塘公價兩魚

觀塘好難有食得落企街喇

obsceneman 發表於 2018-5-1 15:10   B& q1 k3 R7 K) Y& Q+ ~- {! O) _
觀塘好難有食得落企街喇

' b  I2 Z, ?- G3 \' C5 F係,近期企企無乜食得落,係最近見有兩個後生女,不過轉頭唔見了。

不如講下有咩一樓一好食...最好通知邊個打假波

今晚系衰和街市綠van站附近,見一件米六有肉地四十路,皮膚白滑大波大媽,樣有啲似笑美琪,笑笑口撩我,問佢幾銀唔答,行入樓梯口開兩舊,我還舊半佢ok, 即跟佢上樓。
7 N+ V. t; P* t" k% R5 h! O  s+ ]7 K7 O6 |( _' \3 U
上到去各自簡單洗下,抹乾入床即抱實佢大車車個不停,再推佢落床先盡情食奶渣波,食夠再大車激吻,小jj硬到扯梗火真軍插入屌,車住黎屌感覺一流!. m# T4 s) ]" k) k* m+ z( [* e; m

; P2 V3 C* s: k- s" c之後轉坐蓮,騎馬,狗仔式,最後男上車住黎中出射米青!勁舒服!局左半個月冇扑野射左超多米青爽到不得了!

回復 77fans ##97 的帖子
9 i5 G2 {( l* Q
- C9 u5 b0 H5 \- ~: Q& @. J% @ching, 你真係勇敢

EvilWill 發表於 2018-3-28 11:23 : r8 b% O8 D# G6 j
物華57最高一層正對樓梯果間 小魚 四川後生妹8 T! o9 J* @2 y  o; P$ Y/ N: i: o/ d
lc樓 二樓 左側盡頭 H2 定係 H3 總之係 美人魚對面果個 後生 ...

+ N# ~. C# M2 e! s小魚好似無見好耐啦
1 B# u6 ~& G0 n5 |  M8 d9 z* Y' A" ]6 E. h+ G  t- D
佢車唔車得㗎?

剛系官塘街市斜路食左a貨高YY,開價兩魚包環吹,上樓入房有前後熱水冲涼沐浴露,上床落力細心環保吹奏,吹功一流吹左幾耐下有7,8分種。" y7 j1 C$ t* j  B) F) P

& h: q' Y% ~9 F, X* f& {然後上套男上狂屌,再坐蓮邊奶蓮邊屌,唔比車,算!皮膚白滑幾好屌!最終男上狂渣波屌爆佢出米青!