[華南地區] 四會或廣西之行

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問大家而家四會好玩d定係廣西好玩d?
有無咩好地點可以提供一下,請pm分享一下
回復 micsubw ##1 的帖子

我都想知!
四會好啲,上次去城區有酒店莞式六魚2Q,90分鐘,大旺區有莞式四魚半2Q,90分鐘但質素一般。特正骨又平魚半雙中全包仲有濕蒸房。

廣西消費貴好多,啲女質素又好一般。
skcat 發表於 2018-3-26 13:23
四會好啲,上次去城區有酒店莞式六魚2Q,90分鐘,大旺區有莞式四魚半2Q,90分鐘但質素一般。特正骨又平魚半雙中全包仲有濕蒸房。

廣西消費貴好多,啲女質素又好一般。

多謝兄弟提醒
micsubw 發表於 2018-3-26 13:39
多謝兄弟提醒

唔使客氣,我兩度都去過,所以先知道的。
时时彩北京PK赛车,百家乐等等9.9赔率,信誉第一,六合彩48.5赔,支付提现都狠快捷 3分钟到账
天天乐欢迎大家的加入, 我们有专门的计划给大家跟,中奖率高达90%,不贪心一天赚300到500是没有问题的,
网站 ttl039.com   
回復 春夏秋冬 ##6 的帖子

抠抠 七六五九一四八
回復 春夏秋冬 ##7 的帖子

Waiting for your report.
四会有好多酒店有莞式~
sasdyaaa 發表於 2018-3-29 15:37
四会有好多酒店有莞式~

好耐未試過
现在好去吗

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 02:49