[LB專區] 第一次 we7 食鵝經歷

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話説上年小弟同朋友去曼谷玩,我地兩條佬本身都無諗住帶女上房玩,所以大家 share 一間房。順便推介一下,我地住 soi 15 嘅 Manhattan hotel ,三百幾蚊晚,雖然舊 d ,但方便揾食,响蛇美隔離,nana 同 cowboy 中間。

入返正題,最後一晚,因為個 friend 凌晨機,我就最後一晚可以覇晒成間房啦。送咗個 friend 上車我就玩下 we7 睇下有乜鵝岩心水,睇下睇下就睇中呢件,問佢價佢開1500 thb ,幾抵喎,咁就叫佢嚟酒店大堂等啦。

到咗約定時間,响大堂見到佢,幾高大,model 身型,條腿都幾靚,ok 帶佢上房。响櫃枱登記個陣,酒店話要收500thb,因為雖然我個 friend 走咗,個我 check in 時已經登記咗兩個人,所以要收錢。

女女同我講話500thb 好貴,不如帶我去開房,咁我地就行過去,行到去近 nana 站個間vasu 附近,有間賓館仔有時鐘, 350thb一個鐘,上到房都幾大幾乾淨。

之後就例牌一齊沖涼,沖涼上到床,女女問我有無套,出事,漏咗响我酒店房,咁唯有叫女女幫我吹爆啦,佢吹得幾好,肯口爆,全部射晒入佢個口。完事後見女女幫我慳150,我就醒返100俾佢做貼士啦。

不過食 we7 女/鵝有一定風險,大家真係要小心有伏,小弟第一次食,食到平野又無中伏,真係算係好好彩

希望各位大佬加分俾我,我想升級睇下其他大佬嘅 LB 報告呀

好似幾抵食wo 快d加夠分啦
回覆 讚好 不讚 使用道具

加咗你分,助你快啲入鵝道

淨係口爆?冇玩菊花台?

这个妹子不错 会帮你节约 虽然是鹅 感觉不错

在下暫時只喜愛真女子,但都幫師兄加分!

看起來不錯,但鵝還是沒辦法XD
多謝師兄報告!

comeonjames 發表於 2018-3-26 16:26
當年就係睇左師兄們d報告 心郁郁先解開魔印 如果唔係睇報告 可能覺得變態唔試

其實行前一步睇,只係好似barr爺話齋,食靚鵝只係中意食靚嘢嘅一種!唔會豬扒都照放落口嘅!

鵝還是沒辦法 but thanks for the report

回復 civiceg6 ##1 的帖子

you are so lucky brother

arachnidan 發表於 2018-3-26 16:53
其實行前一步睇,只係好似barr爺話齋,食靚鵝只係中意食靚嘢嘅一種!唔會豬扒都照放落口嘅!

Barr爺話食黑妹 仲要選個最正宗既 我真係睇到五體投地 我食妖都係好靚先食 而唔係因為鍾意有賓州而食

1500口爆好似唔錯

唔錯,幾靚

睇完報告點都要幫手加下分既 雖然鵝......我真係唔得

不錯!下次去曼谷的時候也來「附近的人」看看

樓主真係知慳識儉!由Manhattan行去Vasu用短鐘房慳咗150銖, 比咗100銖貼士條LB之後都仲有50銖!

爆佢菊啦~

可樂師兄,幾時到你練棍.

civiceg6 發表於 2018-3-26 13:46
話説上年小弟同朋友去曼谷玩,我地兩條佬本身都無諗住帶女上房玩,所以大家 share 一間房。順便推介一下, ...

師兄,可否pm呢位鵝的We7_ID給小弟嗎?謝謝你!