[食家報告] 首爾翻卓之旅--莞式重現,DONUT狂歡

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前言:
首先要係到同各位大大講聲抱歉,
上次果篇首爾之行,
打完第一日行程之後,
就因為屋企有d突發事,
一路忙左幾個月,
所以都無出到之後果日行程.

另外請大家亦唔使再問小弟,
問有關上次間FULL SALON既資料,
事關小弟上次去果間FULL SALON,
今次想再去己經聯絡唔到位19,
原因係下面再講.

首爾梅開二度行 之 第一日

先係到對第一日行程做個簡介先,
由於下面小弟一唔小心口水太多,
篇行程打到水蛇春今長,
考慮到未必大家都有時間听小弟廢話,
先系度將第一日簡短少少寫下.

第一日到左首爾機場係晚黑八點左右,
機場搞完電話卡, 地鐵卡, 出市區,
酒店check-in完, 再去食飯一堆野之後,
己經係晚黑十點幾, 就按計劃直奔DONUT ANMA.

去到價錢同ILOVEKR兄所講略有唔同,
無22萬雙飛套餐, 不過22萬就可以搞一鑊,
同有特別服務喎!

由於價錢點計都比另外果間ANMA低, 於是就決定試下, 呢個絶對係正確決定!

DONUT開頭一樣有酒吧吹蕭同大廳群P搞幾分鐘,
之後入到房, 好驚喜地發覺有水床, 重有莞式同毒龍,
入到正題亦都好落力配合, 叫囡囡上上落落都無黑面,
最後周身大汗之下,爆出左2018韓國第一炮.

出去同經理了解左下價錢, 原來重有好多野玩,
詳細價目係下面再慢慢講.

以下係第一日既詳細行程:
=======================================
由於有左上次既經驗,
今次行程計劃就比上次好好多.

首先係航班選擇,
選左中午出發晚黑到,
唔使坐半夜機今辛苦,
去到第一日成日都無乜精神,
搞到玩都玩得無精打采.

去到首爾大約晩黑八點左右,
驚喜地發現而家過韓國關唔再使"吸"海關印,
變左好似香港澳門今俾入境紙仔。

即係日後靜靜雞走去韓國偷跳,
都唔使再怕俾屋企人睇到護照個章,
日後再秋後算帳, 可算係我地偷跳界一大福音!!

以後我又多個理由去韓國玩啦.

出完關就先去KT電訊櫃枱開電話卡,
由於要數據加電話/短訊全套,
淨係張卡就要24700韓圜(大約百五港紙),
但為左搵食順利貴D都要.

上次篇文己經講過, 大陸淘寶果D韓國電話卡,
一係就淨係可以上網, 打唔到電話.
一係就係用香港聯通卡漫游過去,
但個號碼重係香港, 果邊好多一睇唔係本地號碼,
根本電話都唔接你. 所以開張本地電話卡好重要.

搞掂電話卡後就去坐地鐵,
當然上地鐵之前,一定要記得買張儲值卡,
就係地鐵入口就有售賣機, 4000韓圜一張,
入面無錢既所以要再去充值機充值.

首爾機場地鐵好似香港今有機場快線,
如果唔趕時間可以坐普通地鐵, 平好多,
車程大約一個鐘頭.

但如果趕頭趕命趕飛機,
可以坐機場快線, 八千韓圜一位(大約六十港紙),
四十分鐘直達機場, 快左二十分鐘.

另外首爾地鐵亦同香港地鐵好唔同,
第一係計費方法, 佢地係入站先扣基本費率1250,
到出站你再拍卡佢再睇你坐幾遠,
如果超出左1250既就另外再扣多100到200.

另外就係韓國地鐵站設計到好似移動迷館今.
入到站或落車,記得搵張站內地圖睇清楚點行,
由其好多地鐵站係無扶手電梯既,
如果拉住行李,氣囉氣喘上到頂先發覺行錯,
要原路反回都幾攞命.

好, 廢話講完入翻正題,
今次由於出發前己經搵左幾個地點,
全部都係江南區附近 (發覺大部份風月場所都係江南附近),
所以酒店亦都順理成章訂係江南站果頭.
去到酒店放抵行李, 落樓食少少野後,
就直奔今日第一站: 甜甜圈ANMA.

由於FISH己經同BEST合并左做 BEST FISH(佢地個廣告係今寫),
而呢間唔少巴打亦去過包括小弟, 所以今次想試下新野,
就選左ILOVEKR兄所推薦既DONUT去試下.

不過由於我地去到己經係夜晚,
按地圖搵到去,但就見唔到傳說中既DONUT,
後尾終於見到有個好細既DONUT招牌仔,
不過入去個招牌下面道門, 原來入面係一間KTV,
差D被帶錯左入去.

後尾出黎又轉兩圈先搵到, 原來DONUT係間KTV側邊.

值得一提係果附近有好多皮條客, 一見到我地似游客,
就不斷今係到拉生意, 問左下其中一個桑拿要幾錢,
居然開天殺價話要四十萬! 即刻掉頭走人.
大家都小心咪俾人帶左去唔知乜地方當水魚今劏.

入到去DONUT一听我地係香港人,
即刻就搵左位講中文既大叔黎招呼我地.

不過一問價錢, 佢就話無22萬雙飛呢個項目,
22萬只有做全套一次. 本來以為佢見我地係外國人加價,
但後尾佢攞張卡出黎, 上面有日文韓文個價都係22萬,
我諗可能係最近加左價或改項目,
而且就算22萬都平過另外果到,
一於就試下佢呢到所謂既 CLUB SERVICE啦.

俾完22萬入場費之後, 位經理就帶左我地入去後面,
感覺地方比另外果間差唔多,
入到去更衣室己經有幾位韓國歐巴係到.

由於之前佢地提到話有CLUB SERVICE, 心諗會唔會係以前BEST今樣,
係間酒巴今既CLUB入面有混戰場景,
所以專登放慢手腳俾班歐巴上去先, 費事到時中韓大戰一齊打,
影響小弟臨場發揮.

等左一陣諗住時間都差唔多, 就抺身著返套睡袍,
跟住就俾位經理請左我入部LIFT入面,
到左一出LIFT, 就己經有位好索既韓妹行埋黎,
好溫柔今同我打招呼同拉住我手帶我行,
我當然唔客氣借勢俟埋佢對車頭燈到食下波餅先.

上面環境基本上同以前BEST差唔多,
所以我亦都有晒心理準備會見到D乜,
果然一個轉角位之後, 就己經見到我位團友,
俾另一條女"壁咚"左係牆邊奶佢心口,
跟住慢慢就向下面滑落去...

再望遠少少,見到有間房, 入面兩條肉蟲係床上車緊,
睇真D係頭先上黎其中一條歐巴哥哥同一條金毛靚女.

睇睇下突然覺得細佬一陣冰涼,
原來我件靚女見我眼甘甘掛住望人地唔理佢,
一個猴子偷桃,成功突襲到我浴袍入面完全不設防既兩粒大"桃".

跟住佢重好淫今申下條脷仔出黎, 望住我話"Hmm, you big, I like"
就好唔客氣今, 個嘴仔直接一啖落去,
含住左我支睇人地激戰睇到扯扯地既旗仔到!

係條今靚女既韓妹"吹"谷之下, 小弟個細佬亦都好爭氣今極速硬晒,
條韓妹之後就叫我坐左上張BAR椅上面,
然之後....

一野坐左上去我支小鋼炮到!

大鑊!! 未上套架喎!! 佢唔驚我都驚, 中招點算?

好彩一摸之下, 咦, 原來條女己經係頭先吹奏時候,
不知不覺今幫我笠左套套!!

嘩! 自從14風暴之後失傳既東莞無影套重現江湖呀!!!

條女坐住係我上面UN左幾分鐘之後, 就拉我起身,
叫我企住係後面啪啪啪佢, 重好鬼肉緊今捉住我手,
好似我拮到佢出晒水好有FEEL今.

不過好快佢就突然叫停左我, 應該係時間到,
亦都可能係怕我high得滯係到就出左,
因為出面講好係只出一次,
應該如果前戲出左就後面無得再出,
不過呢個係我估, 無問到佢(亦唔識點問).  

之後條女帶左我入去一間房,
同頭先我見到阿歐巴兄狂咀金毛一樣既。
不過就無同我咀咀, 只係用佢識既英文同我吹水, 重教我韓文。

喂, 咪見我係生客重係外地人就"DOM"我波鐘先得架,
有理冇理渣下波仔先, 再食下提子, 佢亦都無反抗,
過左一陣就叫我停, 話帶我上房.

所以我估佢地既CLUB SERVICE應該係酒吧吹同搞大約五分鐘,
之後入房咀下(唔知係咪一定有, 可能要睇條女或睇下巴打有幾靚仔),
再渣下巢下今又五分十分鐘到, 然後就上房開波.

上到房一睇, 嘩! 嘩! 嘩! 嘩! 估下我見到D 乜?

水床! 水床! 水床呀!

學似強國人話齋重要既事講三鑊!!!:saliva:

今我當然就問下韓妹係咪有水床玩啦,
同時亦都俾佢知我係知道呢個點玩,
咪一陣佢以為我乜七都唔知偷懶SKIP左呢PART。

條女就笑笑口話有, 好細心今幫我除左浴袍,
就帶我入去先沖乾淨我個身, 然後再沖左下張水床,
就做手勢叫我瞓上去.

呢到就做得唔夠以前東莞PRO, 人地點都叫有層膠隔下丫,
你呢到係今咦洗下就算, 好容易有菌喎.
不過見到張水床我己經唔理得今多啦,
就听條女講乖乖今瞓直直係上面.

條女就先幫我前面做波推漫游先,
做做下, 咦喂整D乜水落我身到, 又熱熱地又滑滑地今?
"吉"起個頭望下, 嘩, 連日本啫喱都出埋,
今次真係執到囉, 完全搵翻晒當年既東莞FEEL 呀!:saliva: :saliva: :saliva:

做完前面就做背, 波推漫游就唔使多講實有啦,
做到後尾條囡集中攻勢係我個躉, 咀下咀下, 菊花一緊!

OH SHIT, 居然係王小虎絕招...電光毒龍鑽!

完全無心理防備之下個菊花就俾囡囡條脷仔爆開左,
重越鑽越入, 下下有力, 爽到我打晒冷震差D一個唔小心走火.

水床服務就以毒龍鑽作完美收官.

女女扶我落水床後幫我清洗幹淨之,
就叫我去床上大字形今攤係到等佢。

佢快快手自己洗左, 又上黎波推同毒龍多一次,
見我支炮己經完全進入作戰狀態,
就叫我翻身吹奏一曲後,又黎一招東莞無影套,
接住自動波騎左上去我支唔知幾時己經俾佢落左套套既鋼炮到.:saliva:

係上面好狂野今UN左一輪之後, 囡囡都開始嬌喘連連,
今我亦當然好有憐香惜玉之心既,
主動叫佢乖乖地瞓抵, 俾我"禁"住佢狂入三百回合,
最後叫囡囡企定定係床邊,
一邊回味住頭先係酒巴大戰既情景一邊係啪啪聲入面,
成功爆發出今年韓國既頭炮.

完事之後女女亦無趕頭趕命去沖身,
先沖左杯冰茶俾我, 叫我瞓低"目斗"反順條氣,
一路係到撩我吹水, 又教我韓文歌,
最後玩到電話響夠鐘先幫我著反浴袍送我出LIFT.

落到去換完衫, 位識中文既19過黎搵我吹水,
傾落先知原來佢地價單重有好多唔同項目,
二十二萬係最基本套餐, 包服務同出水一次.
廿五萬出兩次, 廿八萬可以三次.

其他重有好多唔同玩法, 好似雙飛,
重有接力(搞完一條女後換條女入黎再搞),
另外亦有其他特殊附加項目,
佢地鋪重有過夜服務,
只要晚黑去幫親就可以瞓到第二朝.

詳細情形可以PM俾我,
我俾位經理電話大家打去問.

至於第二日行程, 呢兩日會盡量搵時間POST埋出黎.

Thanks for Sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

thx for your great sharing support

多謝Ching嘅分享,好耐冇喺韓國版見到咁詳細嘅report了,E + 睇左Ching嘅又又新地方去咯。
請PM下經理嘅聯繫方式,Thanks a lot

韓國睇嚟要走番轉

回復 花旗威蟲 ##1 的帖子

Ching, 可以俾個地址我嗎
我過幾日去

多謝師兄分享

thanks for sharing c hing! 有無經理嘅contact啊?

Nowadays, it's pretty standard across different anmas in terms of menu options and services, water bed, aqua gel, overnight stay and so on.  Nothing special, but at least this place is better than those crowded with foreigners.

報告詳細精彩期待下集。

Thank you so much for sharing. Can i have the address of Donut please?

Thanks Ching could you share the address and contact information

其實Donut系個韓國夜遊地圖入面都有,
只不過佢系上面叫做世界(World)。
照住地圖搵就可以,
我系下一篇會加翻d相等大家容易搵d。

多謝Ching分享,請PM經理聯繫方式,謝謝!!

彭彭砵砵車 發表於 2018-3-27 10:50
多謝Ching分享,請PM經理聯繫方式,謝謝!!

各位大大如果要Donut經理聯系方法,
請發PM俾我,今我先回復到俾各位,
因小弟使用權限比較低,
一日只可以發出有限幾個PM,
但回復就好似無限制。唔該曬先。

你好  請問首爾的聯繫方式 告訴 下謝謝啊啊   PM 我   。。

韓國按摩真係不得了
期待下集!

Thanks for Sharing

謝謝大大分享,期待下一篇