[曼谷] 3月泰國遊 長文 2

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上回

補充番少少

DAY 1 由RCA 坐GRAB 去SCRATCH DOG 時遇上road block
grab首先就唔合法啦 之後我地成車人得一個有passport跟身
我同幾個師巳都係手機影左相就出黎

為難左一輪又放我地走   本身打定輸數要跌錢
跟住幾日passport不離身又冇撚用過

另外就係Lion club 播海闊天空全部女都識唱....
仲要唱到HIGH晒...雖然咬字錯撚晒

繼續DAY 3  10點就醒左   起身第一件事覆EMAIL  奴性十分重  
一邊食尋日買既芒果糯米飯做早餐 唔知到底係名店問題定係泰芒就係咁撚好食  
又大又甜又冇渣           覆到11點左右就 出門
約左師兄c 行jj market   曬到pk   食下野 鳩walk下

約左師兄們4點去匯狂沖涼  先行hi-class  裝修緊...
再黎E記  點知得小貓10隻   心諗大場黎架wor   the lord Nataree又執左 你咁都冇囡?
話晒都大場丫....  2017年果時好多囡架wor      諗番起尋晚果種人海法真係冇得比
話咁快就同佢講BYEBYE      一行幾人行去海記
囡比起E記多番好多 坐滿晒梳化   2樓都有師兄睇岩  不過心思思想睇埋3樓 既女(貴D) 好似2900 起標

師兄ADE 都揀到  我同師兄C 就唔心急慢慢睇   始終尋晚D囡靚太多  有落差
隔黎檯既師兄揀囡   叫晒埋身睇      媽咪拖左件新囡行過   
喂  又幼又靚奶又大        2話不說搶左先      師兄C仲想問媽咪係咪真波
我就拖去埋單啦

廿歲囡  讀大學YEAR 1   番左工2個星期   個樣仲有少少MIX 但係純泰黎
後生囡幫我除完褲仔仲嘩嘩聲    見到大蛇佢仲好興奮咁  泰妹係唔同D既!!
其實我見到佢對燈其實仲HAPPY    原來係真奶  WOOWOWOOW
呢舖有雞運     沖涼搞野都係果D 架啦~
呢個YOUNG D 又肉緊D   又鐘意食雪條喎   又玩得我幾鬼舒服
正場呢仲好玩  年輕肉體 波大緊致又多水      叫聲響徹凌霄殿
完事後囡囡成身軟晒咁扯蝦   丫又幾好戲喎
我BUY!

諗住抄牌影相留念都唔比   淨係叫我聽日同樣時間再黎
攬住訓到夠鐘   出番黎會合
師兄ADE一致認為我條囡正過晒佢地既
之後行番去食建興  中式泰菜FEEL  係要一試既!
不過下次唔會話想再去

師兄ADE就一早約左第一日RCA 兜搭番黎既囡同HER FD'S 落RCA
約好LT 5K  睇相十分不錯  聽聞係十分好玩同抵玩
而我就唔想再飲酒 所以冇跟去  食完野唔記得做左D咩
就11點落蛇美   行左2個圈得2個岩心水  一個問左唔做LT就冇落手
另一個轉多個圈唔見左    咁就坐下飲下  又不停轉圈
其間都冇咩出手慾望  一黎睇唔岩  二黎我唔係事必要揀到

係某個圈之際有個女既望落都順眼但B-C CUP既囡撩我
之前轉幾個圈都有望下佢  本身要求有手感 但佢咁主動放我隻手落佢腰
又即管問下價  LT 5K 又OK啦      但求有囡暖床
買埋外賣加啤酒番酒店食   丫衰得佢拎埋手機出黎一路食一路追泰劇
飲住啤吹下水   日頭正職化妝品SALES  夜晚得閒去CAFE企下
搵成80K一個月話岩岩夠洗咋喎  養車養父母仲要儲錢開舖仔
有韓仔包佢50K都唔濟

咁都係做正事啦   丫係CAFE 又鬼咁大膽上到床又要關燈又要關窗簾
廿幾樓對面大馬路點睇到你啪啪啪丫     冇得窗邊推車..失敗!
玩得唔太放   正正常常不過不失咁   
第二朝又係咁上下黎多Q   呢Q搞左好耐  話晒2日出第5Q
跟住朝早又做下港奴咁囉      

今集冇相 ~~ SORRY  未完待續
頭香~正呀喂巴打~
回覆 讚好 不讚 使用道具

ilovetoplay 發表於 2018-3-26 23:22
師兄,好報告。
多謝分享。

點夠你果D配埋歌仔咁好睇
仲要同囡留精又留情

2 days 5Q, very good....

Ching, 海皇價位, 我覺得日式沖涼抵玩

marin 發表於 2018-3-26 23:26
點夠你果D配埋歌仔咁好睇
仲要同囡留精又留情

師兄,唔好取笑在下啦!
留情咪得到教訓囉!哈哈

睇哂 多謝分享~ 蛇美尋寶都仲係咁令人又愛又恨

wongcwaw 發表於 2018-3-27 00:28
睇哂 多謝分享~ 蛇美尋寶都仲係咁令人又愛又恨

大隊長,在下就係喜愛呢一種幻得幻失的感覺!

加上真係好多有趣事情!

點會帶passport出街,跌左仲大鑊
一向都係影印,而家手機方便就影相

回復 marin ##1 的帖子

泰國女女個個都話係大學生。

首先多謝師兄報告! 我之前都試過Agogo帶條女番酒店 沖完涼又要息曬所有燈 又要我除眼鏡 又包到自己實曬 係咁話怕醜 話幾個月無比客帶走過 好耐無同人扑野 好緊張又盛 又問我乜我唔害羞咩? 我心想唔好DUM波鐘啦 僵持左一輪, 我都唔想夾硬黎, 突然佢勁有GFF咁爆一句, 如果你唔害羞就錫我囉, 痴線架咁挑逗我, 即刻咀到佢爆啦

好一句「港奴」,就已經將每次去完曼谷嘅心聲講哂出嚟。

erm 發表於 2018-3-26 23:50
Ching, 海皇價位, 我覺得日式沖涼抵玩

可以咁講
不過比多果果少少又唔拘   比起澳門都係平
難得出黎資助下學生  我揀既都係4K

係唔鐘意媽咪R貼士  飲品又老馮要比

ilovetoplay 發表於 2018-3-26 23:53
師兄,唔好取笑在下啦!
留情咪得到教訓囉!哈哈

Easy come easy go
師兄你放開少少先得

marin 發表於 2018-3-27 09:38
Easy come easy go
師兄你放開少少先得

師兄,多謝關心。

等你下集, 大結局

師兄,幾時有下集!多謝師兄分享。

marin 發表於 2018-3-26 23:11
上回

補充番少少

Ching 海記即係邊度?

請教師兄 海皇 係邊間