[愛嫖交流/分享] 一個月冇月 意外驚喜

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說羅湖YH收左檔之後 技師們就過左擋
經常約既一位技師過年休息左成個月之後終於返黎
不過新場真系好差 幸好技師補償俾我 +300升級服務指數9
靚女加正服務 真系好多D約下
回復 hku123 ##1 的帖子

Ching,.可否pm個場名,在羅湖區吗?
淫凱執咗咩?無去好耐
加三咁多😱😱
請否告知升級服務為何? 為什麼指數只有9?
岩岩搵完個舊相好 磨磨下出哂水玩出火 唔小心變左10啦
女女仲好意思話挺爽 少d定力都癮唔住 到時仲大撚獲 即刻叫佢落返嚟 吹左兩野就爆
都唔知洗唔洗驗 其實我真係好怕俾人磨j 都試過幾次誤入 希望今次唔好瀨野啦
唔好問我係邊個 呢排打大風 安全起建一律唔答

呢半年真係預定15日假先好去場玩 真係咁急 情願約女爆房好撚過
9定10 我都唔記得d指數啦 反正就系開大啦
300 值唔值就見仁見智啦 技師真系靚既
食過幾次 今次先加碼上到
hku123 發表於 2018-3-27 21:40
話說羅湖YH收左檔之後 技師們就過左擋
經常約既一位技師過年休息左成個月之後終於返黎
不過新場真系好差 幸好技師補償俾我 +300升級服務指數9

Ching,.可否pm個場名,在羅湖區吗?
係羅湖 不過好似話哩兩日俾人掃左 酒店
我都試過10咯,無加錢……就係同條女玩出火了,入左幾下,每次入個頭又被推出來,我又唔夠狠,後來到鐘走人
麻烦师兄pm一下
回復 luntailun ##7 的帖子

麻烦师兄pm
师兄pm一下WX

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 00:42