[賽後報告] 入住P開頭5星酒店

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

原本想住連通房,可惜3月中預訂時快滿房
沒連同房可訂,只好幫2位客人訂一般雙人房
也因為快滿房,費用比平時多不少,別問我那一間
照片和標題可以看出來,除非你連看都不看

環境超乾淨,房間不算大,不過夜景不錯
隔音果然有5星標準,非常安靜,可惜沒多加早餐
8個妹子中5個都到隔天中午才離開
2個因最後一天早上飛機,早上就叫回去
1個最差,半夜3點就說媽媽找,隔天打去罵媽媽桑

題醒各位師兄一點,目前新海雲(tan hai van)附近
最近飛車很多,有越南朋友晚上7點左右就被搶了
有前往的師兄注意包包和財物,1郡Nguyen trai路上
環境真的是不錯~大推~頭香ㄟㄟㄟ
回覆 讚好 不讚 使用道具

Nice views, great hotel

謝謝提醒。新海雲那裡真的太多外國客帶小妹去見飯,很自然的成為目標。特別是晚上十一點後,幾乎 80% 都是夜場客吃消夜。

呢間酒店我最鍾意,幾乎去親都住

其實有乜秘密,你連個酒店名都咗出嚟囉,之前你都有講過啦

我都唔明。
另外個人經歷胡志明女女話事,投訴媽咪都無用

回復 HCM五D六百五USD ##1 的帖子

酒店設備一流。

這間飯店不錯
Q5 Q1交界附近
算是鬧中取靜

回復 HCM五D六百五USD ##1 的帖子

Nice hotel and view, thanks!

Nice, 住到高級酒店又可以帶妹

thank you report

師兄這酒店景色不錯
但小弟想請教一下,這5星酒店帶女回酒店會收費用嗎?

回復 殲滅者映兒 ##13 的帖子

沒有收費,只是你要先克服如何帶妹回去這一點

HCM五D六百五USD 發表於 2018-3-28 00:20
原本想住連通房,可惜3月中預訂時快滿房
沒連同房可訂,只好幫2位客人訂一般雙人房
也因為快滿房,費用比平 ...

師兄, 對間酒店麻麻地有興趣 反而對你提到嗰八條女喺邊度搵返嚟,價錢,質素 嘅資料有啲興趣。可否賜教。

回復 luvsupernatural ##5 的帖子

之前客人就住過,只是沒拍照,這次剛好又有客人想住,剛好補拍

回復 eddie1982 ##15 的帖子

一般的beer om,自己爬文吧,155美金,自己換算越盾
素質看個人,每個人眼光不同,選擇的都是自己喜歡的
誰會否定自己的眼光呢?當然我也肯定客人的眼光

fungoth 發表於 2018-3-28 07:42
我都唔明。
另外個人經歷胡志明女女話事,投訴媽咪都無用

佢話幫客人訂嘛,咁佢應該係地膽,幫埋客人揾囡囡囉,咁咪投訴媽咪囉調教唔好囉....我估
不過講真,越南啲囡係咁架啦....成日睇心情,好難捉摸,好嗰陣就陪你耐一耐,唔好就趕頭趕命,多多籍口。

HCM五D六百五USD 發表於 2018-3-29 01:10
回復 luvsupernatural ##5 的帖子

之前客人就住過,只是沒拍照,這次剛好又有客人想住,剛好補拍

都唔錯呀...見有一間房係UPGRAD 咗去DELUXE

法蘭西多士 發表於 2018-3-28 09:57
這間飯店不錯
Q5 Q1交界附近
算是鬧中取靜

其實呢間離五郡還有 一段的距離 . 還在一郡中心點,行去酒吧街10分鐘左右吧。真正五,一郡分界線系 Nguyen Van Cu, 即系日航酒店條街。