寮國妹Win,高挑Model身形,越食越High,一定要反啅!

名稱: win
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A69979-炮台山-兼職女郎-win.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟覺得寮國囡囡好撚正架,招呼好又識屌閪,又好招呼,遇着個姣閪仲撚正,場場大戰、我講緊南方大廈Win,經驗豐富,又係一個大食囡囡,同佢執劑總係爽爆。" D& r0 X  G) G. y7 _# Q9 j  O
* r! K' n1 o5 ?9 t/ U0 V. H
寮國妹Win靚女有氣質,高挑Model身材,35C大波,黃蜂腰,42吋長腿,外形好Fit,性格屬熱情主動形,挑情功夫更係一流高手?見到佢就比佢擒住,不停咁抽我水,摸我細佬,除衫錫我Lin頭,我唔係糕羊,點可能坐以待斃,照板煮碗揸波摷蟹,赤裸裸企喺沖涼房門口玩返夠本先,再一齊入去鴛鴦浴、沖涼時又用對35C波幫我Body Massage,又用細妹磨我細佬,夾腸仔又水中簫,口水加水聲,吹到雪雪聲,又奶袋含旦,深喉磨碌野,好鬼爽!定力少D都唔掂,細佬差點比Win吹爆、洗乾洗淨後我地又攬埋一舊互挑情,攪到我細佬扯晒旗。6 f. Y2 l' c/ A+ Y
& Y: R, O& u4 T
抹身出嚟上床,我要冷靜吓,Win就幫我揼骨,手勢有返咁上下,功夫好又認真,真係睇唔出,不過讚佢後佢又開始咸濕,柔情掃股,再用佢對波波喺我身上游走,大波波壓落嚟好爽呀,游吓游吓佢Lin頭都硬埋,Win撩我細佬,越摸越硬,錫Lin撚雀,再吹奏,口技真係無得彈,又吹又吸又啜,睇住佢吞吞吐吐好努力,仲好享受添。; I) q( X3 ^& B6 c( I# n" Q
2 D8 Z' x) P% ^, j4 C' M! o
之後忍吾住上套、先玩女上男下,Win成個大騎師咁款,一時搖一時UN,仲係咁磨我,洞穴好多水,呻吟聲又正,睇嚟Win好嘆喎,再黎乞兒煲飯係咁UN,差小小比WinUN出嚟,改玩後推,由我做主導,幾吓淺一吓深,玩到Win不知幾High,Win叫聲越嚟越淒厲哀怨,個屁股趷高任我插,我自然要大大力咁招呼佢,一個女人鐘唔鐘意屌閪,睇佢投唔投入就知,見Win個樣已經係忘我境界,兩眼迷離,好似已反白眼添,我即時加速,吓吓插到盡,啪啪聲已蓋過佢呻吟聲,佢已經有氣無力,我都好High,插多陣都要爆發了,真係爽到非筆墨可形容、之後事後浴就交低家用閃人、臨走都要車一車Win好似吾夠皮咁、下次先再戰。
5 Y& D& I1 X$ C. w; }7 N6 e. M9 ?+ m; w
下載 (1).jpg
好似唔錯, 行開試試先
回覆 讚好 不讚 使用道具

性感誘人, 極度吸引

回復 火辣男人a33190 ##1 的帖子
3 P- Y& n; m/ ?0 q$ b, S; I* e# G1 d% @4 u, ^; I( X
樣靚身材正,讚

回復 火辣男人a33190 ##1 的帖子: L/ T/ Q: X9 O, R. [. r- E+ F
; \; }0 O- q' ^1 ~9 t% L
係男人都想執佢一劑

' ~+ ?7 q; `; k3 Y' X0 B
, X+ A+ x  z+ J9 @! x波濤洶湧...好吸引

好正

$ ?0 [% [* Y$ L" q* }6 B$ ^: [7 r9 z3 o2 X: K3 U0 {! h
大波靚女寮國妹 - 我啱呀

8 b7 J$ B# j# O1 b+ U
4 k# `2 V' Z0 Z甘好玩 身心舒服...值得一試

- K2 f/ e" M" {+ J
( u! C" J6 {5 n# W精彩好貼

+ B8 C8 C0 `3 L5 D) j; G' f. s! Q4 `" d
寮國妹我啱食

回復 火辣男人a33190 ##1 的帖子9 C/ z9 e& n$ b! H

1 V/ i. G- B( w* g" EBody figure looks slim and nice

回復 火辣男人a33190 ##1 的帖子* J3 U5 ^) N4 i/ Y3 i, P3 d* m

% B9 i4 T7 r7 x5 m( I- u- }thank you so much

女女好正,都想試試

& t: h8 E1 p3 [: i% S5 h/ X" J' b4 @2 p" o' L8 b6 a3 T
報告好精彩

可以一試

這個試得過

回復 火辣男人a33190 ##1 的帖子) `- N. O% Z+ d: n! E% A1 L8 D
" f( L9 U6 \# ?9 |; W1 U
女女好正,都想試試

8 B4 R! U' J$ f  X" R9 B1 M5 V
; R! ^- F" s* P( G6 ?5 ?: C$ RMM seem like not bad

0 U; `% c/ w) x! w0 r- l, c" e: m% T0 h. k
甘正真系...蠢蠢欲動