夏天到了 魔鬼身材 水汪汪大眼睛 台妹Feel 紫荊 Winnie

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日係公司無所事事,又拎起個電話禁下,見到又有新好,我份人最鐘意新鮮,見到相都忍唔住,就趁係收工前搵個借口早走出去偷跳下

去到有靚靚既Ruby開門招呼,身材好似又Fit左,搞到我又想入,不過我今日約左winnie就試左新人先,女女係我洗完身就入黎,即刻用毛巾包住我,白色喱士連身裙,都遮唔住你偉大既胸膛,中長髮型,眼大大,好卡娃依 談吐斯文唔該前,唔該後,唔知以為我服待佢

抹乾淨身之後,我瞓低嘆下先,以靚妹仔黎講,手勢尚可,起碼夠力,同位置都係準既,不過就太客氣,唔知以為去左台灣,服務態度超好,唔該前唔該後,我慢慢同winnie破冰,女仔始終都鐘意同人講下笑既,就係咁由好客氣慢慢變成打情罵俏,哈哈

傾下傾下又到推油時間,winnie唔似其他靚妹咁懶,好認真咁好似按個時幫我推一次全身,油不會太多搞到唔舒服,用油份量好準,按摩油都被皮膚吸收左,之後慢慢咁開始1.5 無coco咁好技術,但以依個年紀黎講算好好,有觸電既感覺,R既手法都多變,唔會太單一,winnie學過美容,所以係依Part加左d美容完素係入面,唔會掂到你既重要位置,但一樣令你好興奮

我真係忍唔住,問winnie拎個枕頭就轉身,轉身後望真真係好有台妹Feel,眼大大,笑容甜美,忍不住想咀落去,但為免嚇親人,我就無咁做,據我所估計,著喱士呢類鬆身小小既衫都咁勁,身材應該好好,我見Winnie先下手,我先夠膽落手,我唔客氣啦,我一黎就雙龍出海,我果然無估錯,一隻手一個都唔得,要兩隻手先包得哂,我見件衫扣住扭逼得咁緊要,我盡下人士幫Winnie解除身上既束縛,解放胸前,我相信就算唔著保護甲都夠延,我雙手比依對山峰所吸引住,一直爬一直爬,左右手一齊黎,個種暢快係要巨乳控先會明白,我越用力 winnie就夾得越緊,我唔鐘意食生果,但我鐘意玩 尤其係提子,我一隻手玩一隻手捽,搞到Winnie都喘哂氣 果然係台妹Feel,連叫聲都動聽D,最後係緊湊既呼吸聲下,我好似噴泉咁一發不可收拾

起初以為winnie斯斯文文,會怕羞D,點知仲享受過我,不過Winnie妹妹始終新做,師兄們麻煩錫住Winnie啦

走時經過大廳見到牛奶妹,邊個係午夜淫花 牛奶妹話未反工,又係既先2點幾,話明午夜淫花點會咁早出現

回帖獎勵 +18 元錢

回復 jasonwong123 ##1 的帖子

巧掂咁喎
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +18 元錢

多謝支持

回帖獎勵 +18 元錢

台妹Winnie,好索哦~

回帖獎勵 +18 元錢

Very nice! Thanks you for share brother!

回帖獎勵 +18 元錢

Ching thank you for your sharing

回帖獎勵 +18 元錢

thanks for sharing, good job.

回帖獎勵 +18 元錢

Lovely sexy girl

回帖獎勵 +18 元錢

要玩

回帖獎勵 +18 元錢

我上親去都冇陀地嘅???

回帖獎勵 +18 元錢

樣靚身材正