[粗人粗語] 想分享沉船經歷

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我 on and off 咁成日搵一個女女,平時都會等佢收工,同佢拖住手食糖水,其實都知佢有家室,但一路都開開心心。

直到尋晚我上去搵佢,見佢執緊嘢走,原来佢去尖東做,好唔開心咁送咗佢上的士

其實好想私有化左佢,我到而家仲好唔開心 replay 緊尋晚嘅畫面...
回復 santowong ##1 的帖子

兄弟,我完全明白你感受,我都係沉緊……p m 我詳談

ching, 原来 pm 有次數限制,我開咗個暱名page, 我哋可以係嗰度傾先,唔啱再轉

希望吾會比人del 呢個 comment

https://www.  quicktopic.com/52/H/TfJ3DfEA5rMh

回復 santowong ##3 的帖子[/b用wechat
可分享下嗎
沉既C兄分享一下啦!比我哋學下嘢呢!TQC兄🙏
santowong 發表於 2018-3-29 15:46
我 on and off 咁成日搵一個女女,平時都會等佢收工,同佢拖住手食糖水,其實都知佢有家室,但一路都開開心 ...

師兄, 唔係好明白.

1. 佢已有家室. 你都沉緊?

2. 佢去尖東做 - 意思係由囡囡轉去做PR 哪種? 所以較難見面?

多謝分享........
師兄可以分享多少少嗎

留精不留情呀
放手放開所有

多謝分享
santowong 發表於 2018-3-29 15:46
我 on and off 咁成日搵一個女女,平時都會等佢收工,同佢拖住手食糖水,其實都知佢有家室,但一路都開開心 ...

歡場無真愛
有幾句歌詞送俾你

放下這段感情,抬頭望見將來,你就似沒存在
happyuncle 發表於 2018-8-23 22:32
有幾句歌詞送俾你

放下這段感情,抬頭望見將來,你就似沒存在

有深度,請問咩歌?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-2 05:20