[其它] 柔佛按摩店

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上次同屋企人去星馬泰玩,夜晚小朋友瞓咗,就落街行吓。柔佛有好多按摩院,老馬經過一定知係邪骨。費事行太遠,啱啱經過一間寫越式按摩,又見有兩個長髮女落車喺門口唔知問咩,跟手就喺則門入,我估佢哋有客先 call 囡。而且車內仲有個男嘅坐喺度等。所以就入去試。

問咗價,$180 馬幣有 Body Massage, 於是一試(而且入去時,見有個馬拉仔同條女走,我估外賣走)。俾錢入房等咗十分鐘,就有個越妹入嚟,眼見應該廿頭,唔錯,但無門口見嗰兩個咁正。就叫我除哂上床,先揼骨推油,之後反身,佢就除哂 Body Massage. 真波,唔錯。啜 Lin, 掃袋都正。HJ 後,佢去清潔,我就著衫走。費事出去太耐。

總結,佢哋 BM 會除哂,又唔熄燈,感覺好過香港,又唔貴。值得再去。
回復 landoffantasy ##1 的帖子

柔佛資料好少,多謝報告。
師兄 柔佛邊度阿?
柔佛在那?
師兄,邊間店?咩名?
回復 landoffantasy ##1 的帖子

價錢唔算貴喎
偷跳甘正,多謝分享
新山?有位置說明
回復 Fedora339 ##2 的帖子

thank you ching malaysia report, I never been there, good ??
內容豐富,玩得開心,多謝報告。
thanks for your report!!great experience!
感謝師兄分享戰果,可否提供店名地址~~讓小弟也能探險一下

Johor Bahru around Chinatown area has many fxxk shops for 198myr, hotel spa cost 238myr.  
Hotel Grand Blue Wave, Hotel Grand Paragon, New York Hotel,  Taman Bukit Indah area has Hotel Pariss  with f shops near by.
Most fxxk shops have Chinese signs, and door glass that you can't see through.  
Mostly young V girls, much cheaper than Singapore.  Taman Santosa area has a few such shops.  
唔吊埋西總覺得欠缺什麼甘 不過價錢算抵玩
柔佛新山很少可以玩,都是按摩半套店和酒店快餐,性价比不高。 多数都是越南泰国印尼妹子。。。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 19:18