[食家報告] 韓國翻啅之旅--夜探高清金魚缸KTV

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係首爾第二日既行程主要係晚黑去高清韓式KTV (FULL SALON).
但係開始第二日行程之前, 先同大家分享下第一日相片先.
本來想發係之前果篇文入面, 不過可惜由於過左期限,
己經翻唔到去再更改, 只好加係呢篇入面.

第一張: 上機見到位網紅臉~胸姐, 呀打錯, 空姐!

個樣似唔似以下呢個醫院廣告?

第二張: 首爾夜景, 幾靚!

第三張: 入境紙仔, 免"吸"印, 偷跳唔使煩!

第四張: 韓國地鐵要睇圖, 上錯樓梯好頭痕!
M51M5E2.jpg       2RahDw5.jpg

第五張: 不識DONUT真面目, 只緣身在此街中.
MQmPFNA.jpg p7Pry6P.jpg

由於有好多巴打發訊息問我DONUT點樣去,
好彩小弟都早有準備, 出DONUT門口後冒住俾人追砍既危險,
專登影左兩張門口相,等大家睇住圖容易搵D.  

至於點去DONUT (WORLD), 請睇ILOVEJAPAN兄做既韓國夜遊地圖,
就係呢個區, 搵下就一定搵到.

DONUT係宣陵站附近, 係佢條街街口會有間UC便利店.
入到條街之後係中段就會見到圖片一個DONUT招牌仔,
由於係英文韓文名交替顯示, 招牌又細,
所以要慢慢行, 細心D睇先會見到.

見到個招牌咪急急腳行入招牌下面個門口,
事關果間唔係DONUT而係間KTV.

要再行前多幾步, 就會見到圖片二既景象,
無錯就係果兩扇磨砂玻璃門啦!

當然, 你可以打電話叫車泰鍚出下黎接你.
不過小心果附近好多中介人,
認清楚係佢先好跟人行, 咪一陣跟錯人俾人鋸...

好第一日行程補充到始為止, 開始打第二日行程.

話說第一日係DONUT大戰完, 返到酒店己經成點幾.
係到提下大家首爾地鐵只係到十二點左右,
如果夜過呢個時間, 就要搵的士啦.

但當地的士司機係完全0.00%英文程度,
而且就算你有酒店名片, 佢地都唔一定知道,
好神奇!! 所以最好係搵你幫襯既地方幫你搵的士.

好似當晚就係DONUT既車經理幫我地叫的士,
重送埋我地出去, 同的士司機講埋我地酒店位置,
真係服務一流.

當日瞓醒己經係點幾鐘,
首先打開個韓國即時通訊軟件KAKAO TALK,
同出發前搵到既FULL SALON經理聯系,
確認晚黑行程, 可惜應該太早佢完全無回复我.

係度亦都順便提下,
韓國果邊無WECHAT, 佢地最常用既通訊軟件,
分別係KAKAO TALK, TELEGRAM 或LINE.
不過而家少左人用LINE, 因為佢地同日本唔多岩瓦.

所以去之前最好下載好軟件, 以方便同當地人(X頭) 溝通.

廢話講完又入番正題, 食完中午飯先至兩點幾,
見有時間又去番上次間口爆店玩下先.

間店位置超好搵, 係江南站附近(唔係江南廳站, 睇清楚),
由地鐵站3號出口出去, 一出去就會見到右手邊有條巷仔...
HyDWjSq.jpg 9hrryCC.jpg

巷仔一直行入去, 酒店右手邊就係目的地...

過程唔多講了, 上次第一次去首爾己經黎過,
都係大同小異.
由於外國人要加兩萬, 所以個性價比唔係好高,
加多一兩萬己經可以去玻璃屋玩一次.

口爆店出黎時間差唔多, 求期搵左間燒肉店醫飽個肚,
就向今次要試既高清K進發.
至於間野既名小弟都唔多清楚,
不過佢個廣告入面寫住個中東大城市名,
今我地就叫佢做中東高清K啦.

間野都唔算好難搵, 由於經理一早俾左地址我,
所以去到好快己經搵到個位置.

由於八點前到會平好多, 而間野七點先開門,
所以我同團友早早就到左, 大約六點四十左右.
去到都係同上次一樣, 門口入去之後,
要先左行右行又上又落好似迷宮今,
之後先去到我地間KTV房, 然後個經理就入黎,
同我地吹兩句, 不過好明顯佢唔係之前KAKAO入面同我地接洽果位,
因為佢完全唔識中文, 只可以講簡單幾句英文,
全程最標準果個就係收錢果刻問我地要28萬,
同埋之後問我地R左一萬小費.

俾完晒錢就當然輪到刺激既金魚缸簡女環節.

本來我同朋友諗住好似以前東莞今,
早D到會多D女簡, 點知去到金魚缸就知奶野.

因為本來個經理拍晒心口話一般最少都有廿幾條女,
點知我地去到個金魚缸, 淨係得四條女坐入面,
話就話質素都好好, 其中有條童顏巨乳我一眼就睇中,
不過就點都要搵個經理咋下型.

個經理就話我地黎得早所以好多女重上緊粧,
不過佢亦都提我地, 出面呢四位有三個都係紅牌,
由於我地黎得早所以佢地都未坐,
如果我地要等人齊的話,
可能出面呢班女最正果幾件都會俾人坐晒.

正係考慮緊既時候, 入面又出黎一條白衣女郎,
嘩嘩嘩嘩, 唔使諗! 就係佢啦!!
我即時手一指就點左佢,
完全忘記左之前果件童顏巨乳妹妹仔.

無計, 男人就係今朝三暮四.

講翻呢件白衣大波女郎,
對車頭燈坐C望D唔在講,
腰細腿長, 完美魔鬼身材,
最煞食係佢個樣,
有幾份似以前大熱個大長今既Look,
所以雖然個樣睇落有少少熟女味,
應該有二十四五歲左右,
但我都立即決定今晚就係佢啦!!

上到房驚喜發覺女女原來重識少少英文,
今就好啦唔使好似上次今雞同鴨講.

吹左兩句水之後女女就去左廁所換衫,
到佢地出黎就有少少失望啦,
原來並無除到高清, 重有著住件蕾纱睡衣.

話就話若隱若現比較性感,
不過就點都無上次完全高清今震撼.

不過算啦, 錢都俾左, 有乜就食乜啦.

囡囡亦都按流程, 熄燈同開大音樂,
就一齊幫我同團友們開始吹奏,
吹到音樂停就算完結, 大約俾到盡五分鐘到.

然後就開燈開始飲酒同玩. 酒水都算豐富,
有韓國啤酒之外重有樽 威士忌,
如果開綠茶或梳打水三四個人都夠飲.

不過我地主要唔係黎飲酒,
所以就開始對女女們橫施錄山之爪,
一摸落去就己經覺得今次完全值回票價,
條女今大對車頭燈居然係堅既! 100%無花無假,
原本係韓國呢個人造人國家真係無諗過會玩到天然野,
重要今重量級既天然車頭燈真係可遇不可求!
我地玩女女對燈既時候, 女女亦好唔客氣還拖申手猴子偷我地個桃!
一時間成間房都係淫亂既笑聲!

玩左一陣, 我地就攞左副牌出黎想同囡囡玩遊戲,
可惜言語唔通, 加上囡囡又唔多想玩,
最後都無玩得成.

玩玩下就有個待應入黎, 收完酒樽之後就問我地收小費.
又話佢無人工收又話呢話路...
由於有左上次KTV經驗, 我知道規矩要醒一萬小費俾待應,
所以都好爽快俾左一萬佢.

點知過一輪, 條友又攞住盤野食入黎,
又唔咸唔淡英文講話我地係佢見過最闊佬客人,
所以攞盤野食俾我地, 跟住又話佢無人工收,
收入全靠小費, 希望我地醒少少...

今我就有少少興啦, 你服務好我多醒你係我既事,
都醒完俾你, 重走入黎話我地係"最闊佬",
然後問我地攞小費, 今既係明吋話我地俾得少啫??

睇我地唔係本地人就當水魚屈呀? 屈還屈重吋我地,
酒精影響之下努氣沖天, 當場話己經俾左一次,
唔會再俾架啦.

D囡囡見我好似有少少火, 都好識做今叫翻條友仔出去,
我事後亦都同囡囡講, TIPS係HAPPY先俾,
佢地如果MAKE ME HAPPY我實俾,
唔HAPPY就一毫子都無得俾.

最後囡囡攞左手機出黎同我地用翻譯軟件吹水,
不知不覺就己經過左房間指定時間,
囡囡亦照程序熄燈幫我地吹多次,
之後就帶我地上房開波.

上到房照例醒多一萬俾上面執房條友,
入到房囡囡叫我去沖涼先,
沖完涼囡囡己經一絲不掛係到等緊.

雖然頭先己經同條女對豪乳有過親密接觸,
但睇到佢全相, 下面都係忍唔住立即起立敬禮!

波大就唔在講啦, 下面重要乾乾淨淨剃到一條毛都無,
而光滑雪白既兩條美腿中間, 係一條細細既一線鮑!

嘩, 真係唔硬都難, 保養得今好重KEEP到一線鮑.

之後過程就唔細講啦, 都係吹完就上,
由於條囡完全係我條菜, 好唔爭氣地換左幾下姿勢,
十零分鐘左右就爆晒俾佢.

最後當然好識做地醒翻小費再走.

全程使用:
每位二十八萬入場費(一個人會貴二至四萬, 人越多越平)
一萬經理小費
一萬酒水待應小費(後尾听人講應該一個人一萬, 呢PART要再求証)
一萬房間待應小費
兩萬俾囡囡
總共 三十三萬, 大約2500港紙左右.
消費模式同澳門KTV差唔多, 包晒酒水果盤KTV房, 酒店房同囡錢,
小費待應一萬, 囡囡額外小費自願俾.

最後發兩張KTV既相, 第一張係所在街道圖, 第二張係入面間房.
當然, 由於STREETSCAN大大都講過, 呢D係靜靜雞經營,
所以入面唔會出現店名或標誌, 以免為佢地帶黎不必要麻煩.

DOCnayQ.jpg FFLiBNN.jpg
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks for Sharing

The early guys pay less but always have less magic mirror choice.  There won't be full staff in most places until close to 21:00.  Popular girls can easily have 4,5 rounds of customers per night, and there is no reason for them to come early.  
30-50K tips to staff is reasonable per person.  The staff keep the time for the session.  10 minutes before the end, he would come in one last time.  The girl would then know it's time to suck my dick, before heading for the baseball ground.  
It's very common for these permises to use major cities as their name on advertisement.  One of them used to use a major Chinese city, whom most HK guys here have been to.  
From my experience, most papasans used names of famous baseball or football players, or movie stars.

thanks for sharing!

Thanks for Sharing
但睇吾到相

沒有相看?

回復 花旗威蟲 ##1 的帖子

圖文並茂,多謝多謝。

‘Thanks Ching excellent trip

好詳盡, 言語唔通始終差D

多謝師兄分享

多謝師兄分享

patnss 發表於 2018-3-29 22:57
The early guys pay less but always have less magic mirror choice.  There won't be full staff in most ...

Thanks Bro, wish I had known you before I gone to Seoul.  I guess next time I really shall go after 9pm and see the full house in order to find the top quality girls.

And thanks for the information on tipping the waiters there.  Next time I'll know how much to give them.

How about the girls?  Normally how much you tip them if they give good service?  And what if their service is bad? Can we not tip the girls at all?

多謝師兄分享

恭喜師兄食到好的韓國菜。

Thanks for sharing!

回復 japhet ##18 的帖子

多謝師兄分享

爽吖師兄