[新兵問路] 舊店一問 - 密

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

師兄們好,

記得去了大家也強推密按摩, 但現在都轉到MoMo了. 因去年在密有不錯的體驗, 但現在已沒師兄談及, 是此店已關還是風光不再? 因小弟月底會到曼谷, 所以來到做下功課, 不知有無師兄可提供一下近況.

謝謝
mitu 蜜?
MITU還有在啊。只是價格比其他日式按摩高,收費係根據星級嘅,越多🌟越貴
Mitu 仲係度 仲入左批新囡囡 服務方面暫時比較少見到有負評 (當然Mitu D囡囡顏值唔突出都係一個常態)

報告都有只係無毛記咁多 個人感覺主要係性價比唔夠日式按摩高 6星既無記錯要4400B 1.5Hrs. 相對黎講 日式轉埋大房 2hrs都係3000B有找 比多30%既Premium去玩水床 值唔值就睇個人啦 百家貨賣百家客

講完咁多廢話 簡單一句 Mitu未摺 服務都Keep得住 師兄有情意結既返食應該無問題
Mitu服務是不錯, Ching完全正確 Mitu 性價比不高, 上次四星囡囡好似3500, 有水床,
本人觉得Paradise 抵好多服務keep 得住平BTH1000
上年去過一次冇再去了
MITU 未試過水床既可以一試.
自從AI走後無去過

師兄,多謝分享報告。

在下睇左好多報告關於呢一店。
但都係未去參觀過。
ccbpukimaknn 發表於 2018-4-1 00:48
MITU還有在啊。只是價格比其他日式按摩高,收費係根據星級嘅,越多🌟越貴

師兄,咁在下想請問。

最多幾多星同大約乜消費?

官網有Information嘛?
wongcwaw 發表於 2018-4-1 01:46
Mitu 仲係度 仲入左批新囡囡 服務方面暫時比較少見到有負評 (當然Mitu D囡囡顏值唔突出都係一個常態)

報告 ...

師兄,哈。在下剛剛先問完樓上價錢。
erm 發表於 2018-4-1 02:16
Mitu服務是不錯, Ching完全正確 Mitu 性價比不高, 上次四星囡囡好似3500, 有水床,
本人觉得Paradise 抵好多服務keep 得住平BTH1000

師兄,睇來消費水平晤低。
Ocutt 發表於 2018-4-1 08:15
自從AI走後無去過

師兄,在下睇左好多報告都有講起AI

呢一位女子係紅牌?
so expensive

回復 ilovetoplay ##13 的帖子

係紅牌功夫了得唔靚 我都死在她手上  但因常常唔返工 搞到啲預約接唔接好
日本老細 炒了她 但都聽返來的 但日本仔好好傾 入去坐下等上房有力保健飲 走有雪條食

在曼谷令可以出嘢只有她 好多係用手口先出 但好多時係出唔到的
Ocutt 發表於 2018-4-1 14:07
回復 ilovetoplay ##13 的帖子

係紅牌功夫了得唔靚 我都死在她手上  但因常常唔返工 搞到啲預約接唔接好

師兄,咁都幾可惜。
ilovetoplay 發表於 2018-4-1 10:39
師兄,在下睇左好多報告都有講起AI

呢一位女子係紅牌?

Mitu 就算揀5星都要4000B埋單 所以黎緊呢個trip都未有計劃去

AI.....我夠薑係度講句 現時無一個Mitu囡囡既人氣可以超越當日既AI 同期既囡囡好似Moca Nina其實服務都唔算差 但佢完全係一支獨秀 身材服務都係水床既頂級水平 (就係衰左返工唔定時..........) 比人炒左之後更加無機會再見......

一篇AI舊文 自行參考:
http://141hongkong.com/forum.php ... peid%26typeid%3D307
wongcwaw 發表於 2018-4-1 15:31
Mitu 就算揀5星都要4000B埋單 所以黎緊呢個trip都未有計劃去

AI.....我夠薑係度講句 現時無一個Mitu囡囡 ...

多謝師兄分享,可惜!
Mitu 服務取勝
服務唔錯
不過囡囡質素不行
聽人講囡囡質素比大手町低一點

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 07:41