切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

18miss.com 成人用品專賣店SBooks: Game ChannelS-Books性書教學及討論
熱門搜尋: 請稍候......

[其他] 日本和案內人開戰,我們或將成為最大贏家?     [複製鏈接]

魄力
299 點
魅力
26 點
潛力
17 點
黃金
40 兩
52657 元
發表於 2018-4-15 |顯示全部樓層 |舉報
非常好的資訊

魄力
2 點
魅力
0 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
1275 元
多謝師兄分享...但係有冇人用過個app?

魄力
1647 點
魅力
32 點
潛力
40 點
黃金
0 兩
49122 元
thank you for good share

魄力
1030 點
魅力
407 點
潛力
45 點
黃金
3 兩
18594 元
發表於 2018-4-17 |顯示全部樓層 |舉報
NZS 發表於 2018-4-2 15:26
0架妹試過就算了, CP值太低

我覺得曉唔曉日文真係天同地比,上次去新地,第一個因為知我係香港人,零溝通,仲唔好玩過起香港,第二個,我用盡我睇左十年日劇既日文功力,講幾句,再加上手語,整件事唔同晒。但我會覺得的確係唔平,如果唔係食日本風味就真係唔值。講扑野都係同返國內妹妹好啲
深圳已死,留港消費,轉戰泰國。

魄力
3067 點
魅力
646 點
潛力
43 點
黃金
77 兩
217663 元

贏家? 言之尚早吧?
個APP 係就係好似幾方便, 但價錢差距都唔少喎...
以TIARA 同特別室為例, APP 度開價96000
但架仔只係60000, 外國人走埋去都係70000 (我兩間都有幫襯過)
個MARKUP 都幾多下
最近外遊HAPPY 紀錄
排名如下 - 東京/新加坡/悉尼/上海/首爾

高級會員 [發短訊]

魄力
773 點
魅力
142 點
潛力
27 點
黃金
2 兩
36736 元
回復 shmmm ##65 的帖子

懂行情的都懂

个app发出来都以为是新大陆,里面开的价都是最贵的

我也受不了
在东京需要案内的人,我的微信:free721jin
Alex(小赵)微信:fami78

魄力
423 點
魅力
24 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
54600 元
發表於 5 天前 |顯示全部樓層 |舉報
回復 zuzuatm ##1 的帖子

呢个好事,起码唔会咁容易濑野啦
唔喺好人

魄力
1564 點
魅力
624 點
潛力
6 點
黃金
2 兩
50694 元
i don't think you guys check out the app well enough. FIRST they charge you 18000 yen for the app service, plus, the store still has the right to reject you. If possible, please someone who did use this app come out to give a comment.

魄力
52 點
魅力
0 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
5934 元
咁咪好公開透明跟住係平

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2018-4-27 10:44