[西南地區] 請問去河口係咪可以即時搞簽證。。

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位 Ching ,小弟想四號去昆明再去河口見識。記得以前有ching提過係可以係出關前搞入越南簽證,是嗎?(老人痴呆唔記得)。
另爬完文大概流程係咪。。。
訂機票去昆明,再轉車(昆明北站)去河口,過關入越南。。係咪咁?
希望ching 指教下。。^^
可以到河口去城區近河口口岸嘅旅行社,辦一個月一次280元,今天下午6點前給,就明天下午2點有取,如6點後給就明天下午6時後有取。如辦三個月多次750元。
大家暫時不要來越南城玩,ko天天上酒店房查!各位兄弟要小心!我們三個人平安冇事!明天即閃人去!
skcat 發表於 2018-4-3 02:59
大家暫時不要來越南城玩,ko天天上酒店房查!各位兄弟要小心!我們三個人平安冇事!明天即閃人去!

咁ching, 有咩後備安排岩既一齊 ^^
owl_2005 發表於 2018-4-3 08:05
咁ching, 有咩後備安排岩既一齊 ^^

直接去越南玩吧!家陣河口查得嚴最好唔好去!
chauchow 發表於 2018-4-4 12:08
你地班76分身
係H K就老作上雲南
又話上到141

呢度個個都係分身,

全部都屌左你老母,

滿意未, 狗雜種

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 03:57