[賽後報告] 嘉妮BB淫娃天生性愛狂騎功超凡,身材性感,有波有籮服务赞

名稱: 嘉妮BB
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A67898-深水埗-樓上骨-嘉妮BB.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前係耐論區人人話深水埗嘉妮BB係極品,而且都有巴打佢出報告,好多都讚佢服務好掂,上星期就上去深水埗會咗佢,整體評分係超值同過癮嘅。眼前一亮,長髮而多麼有氣質嘅嘉妮BB,性感figure,人靚聲甜,十足星味,身材性感,有波有籮,嘉妮BB沖涼會問我水溫岩唔岩,好細心,之後佢用對車頭大燈磨我全身,磨前磨後,再用鮑魚磨屎忽,夾住大脾黎磨一輪,最後跪低幫我水中簫,係沖涼房都玩左好耐,爽到震。乾身上床,趴係度比嘉妮BB按一陣,手骨唔錯,力度足落手準,穴位到位,按完成身鬆晒,摩打脷錫暈全身,慢慢由外淫到內,真係一個難得嘅多水姣西,環保含住碌野直吹橫啜,最正係眼神交流落深喉,口技超級一流無敵,搞到我好有感覺,好能舒服。忍唔住即時披甲上陣,到我主動男上,分開囡囡對腳,快慢有序咁抽送,令嘉妮BB嘅叫床聲愈叫愈響,直情興奮到用雙手捉實我手臂,面紅耳赤,到中段捽幾捽佢細妹已噴晒水,淫娃天生性愛狂,表現出超凡騎功,快速直插我,細妹好窄好濕仲好暖,騎到面都紅晒,跟住轉身對住塊鏡;企喺嘉妮BB後面抽插啦,白滑大蘿友好好推,加上佢D嬌嗲呻吟聲,聽到我如痴如醉,加倍力度向前推進,成條鳩入到盡,小小動作已經令嘉妮BB瘋狂,咬實牙根以每秒兩三下抽插,插足兩分幾三分鐘至抽出除奪狂爆,射到鳩軟為止,嘉妮BB服務頂班,想食就要快,手快有手慢有排等。
多謝師兄分享嘉妮B B報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

very good report!!!

回復 wanshitong ##1 的帖子

thanks for sharing

性感誘人

多謝師兄分享

多謝師兄分享

師兄可以分享下咩位置嗎?我入去條link已下線……