[其它] 三月尾KL之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前三月尾同朋友去左kL 都系第一次去 食囡只有三次
第一次系睇網頁 見到網上好多女都好靚就去試下
東方桑拿 一人到去經理帶左十條女出來 五個越南 一個印尼
仲有四個泰妹 泰妹樣吾錯 不過甘老遠黎到kL 而且以前成日食泰妹
所以選左個越南 樣普通身材baby fat
但系入到房間 女女比毛巾我冲涼 吾覺意聞到條毛巾味
好重精味 當場冇曬心情 以為系呢條用過 點知其他毛巾都系甘
一沖完涼 女女就按么 真系快到兩分鐘都冇就開始石你
之後好快就帶套搞 流程太趕 仲快過澳門161 所以吾推薦去
第二日試下wechat add下附近的人 加左個女女傾 全程用簡單英文傾
佢都幾好傾 原來得19歲 系馬拉混菲律賓 樣子細細粒幾可愛
傾左一陣仲主動叫我出去食飯或者飲野
當晚就約左佢出來食韓國烤肉 佢點左支燒酒 menu上面寫住19度
因為我酒量吾好所以飲可樂 佢好鐘意飲酒 最後佢自己飲曬成支
食完出到門口 佢已經醉醉地 佢問我去邊 仲不時用手同胸磨我手臂
甘我即時大膽話買酒上我酒店飲 佢就話ok
一返到房 佢酒都冇再飲就直接去次所 之後自己走上床訓
然後就papapa.....
第三日就去左試師兄介紹的skyriver d女同其他店完全冇得比
個個都吾錯 後悔之前冇一早來 而且女女好勤力 完全冇停過
總括來講都系一次吾錯的經歷 不過晚上12點後出街要小心d 會有人打劫

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

我怎么感觉我没看懂😂😂😂
回覆 讚好 不讚 使用道具

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
thanks for share

回復 netmo1987 ##1 的帖子

圖文並茂,多謝報告。

WeChat 女收費如何?

ccbpukimaknn 發表於 2018-4-3 11:22

免費的

ccbpukimaknn 發表於 2018-4-3 11:22

真係爽,免費麵包

Thank you for sharing

師兄請教一下sky river的女孩有本地的嗎?
上次去saboon 有中國 越南 本地 泰國 印尼 連印度都有
大老遠來到KL 還選中國 泰國 越南女孩 好像有點怪怪的
無奈 本地的真的都不行⋯⋯

mathebumbler 發表於 2018-4-4 20:26
師兄請教一下sky river的女孩有本地的嗎?
上次去saboon 有中國 越南 本地 泰國 印尼 連印度都有
大老遠來 ...

我都一心想揾馬拉妹 可惜兩間都冇

多謝師兄,報告

多謝分享師兄

It’s nice to have a v-7 girl for free
Sky river is usually quite reliable
Thanks for the sharing

多謝師兄分享 nice report !

好的馬來妹真的很難遇見啦, 在地華人也很好玩的。

回復 netmo1987 ##1 的帖子

師兄應該都幾靚仔,wechat可以食到19歲foc

多谢师兄分享

多謝c兄分享

內容豐富,玩得開心,多謝報告。

謝謝分享。

回復 netmo1987 ##4 的帖子

So lucky!!! Must been fun.