[西南地區] 河口復活了之4.....一年之後......

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前言:

因為各種原因,好耐冇上4台喇。心水清嘅師兄可能會問:「點解係標題係4唔係3嘅?」冇錯,皆因上年八月我問大家我寫唔寫報告好,而大家真係好支持,所以我開始寫咗一半。但都係果句,有啲事發生左令小弟停咗落嚟,好希望有機會寫埋果半俾大家嘅。所以呢份我俾個標題為4。

最近(今日)見到啲討論都幾激烈吓,有啲寫報告寫到似科幻小說咁,有啲就好似名偵探柯南咁考究小說嘅真實性,真係百花齊放。金庸嘅小說點解好睇?因為真係半真半假令你半信半疑吖嘛。回想一年前準備去河口,果吓真係有啲發神經,做好多資料收集想去,但係總係好似差啲嘢咁,所以先想寫份詳細細嘅報告,免得各個新淫類好似我咁搵到傻都搵唔到重點。回想今日嘅情況,係咪要自誇吓自己嘅報告有兩萬幾次閱讀令到大批新淫類奔向河口?定係自責搞到河口火熱,破壞可能係最後一個伊甸園? (係度都係要同神棍達人講句,河口真係好似搞到有啲亂喇....希望你嚟緊去可以有個美好嘅回憶...河口應該係我最後會寫報告嘅地方) .....我邊有咁嘅能耐吖。有好嘢想同人分享、炫耀都係人性嘅弱點。我唔寫大把人寫啦(唯有咁樣安慰吓自己....)。冇永遠嘅天堂,只有不斷改變嘅世界....阿爺年代嘅塘西,阿爸年代嘅大富豪,杜老誌,阿哥年代嘅香港桑拿,東莞.....就當自己係過客....知道,體驗,了解到就算咯。

本來真係唔係好想再寫河口報告。第一真係已經好多報告而且花生客居多,搞到寫報告嘅兄弟好似幫人寫鹹故等人打飛機。第二真係好似欠左人咁,又問媽咪聯繫方式,又問女得唔得,又問send啲相黎睇。果度唔係東莞,唔係桑拿,唔係夜總會,唔好當去過啲師兄係媽咪先得㗎。關於河口嘅資料呢度真係好齊下。真係有心嘅,好似今次我遇到個自己睇曬報告做足功課嘅DK單拖殺上河口咁,洗鬼問咁多咩!有心去自然就有支援隊出現㗎啦,呢樣我好似有寫過,唔信我都冇辦法,我冇咁好耐心再解釋喇。

今次寫報告,主要一來有比較多特別嘅事情發生覺得值得同大家分享下,二來今次幾個戰地記者都不約而同出現於河口,實在係年度盛事,三來咁啱係我寫河口一週年紀念,當係個回憶錄啦。

以下落嚟嘅純屬虛構,如有雷同,實屬巧合。因為純屬虛構,所以就一定冇相㗎喇。可能我地嘅淫類保姆忽然心軟,幫我加啲插圖加強描述都未定嘅。

序:

本來呢次復活節冇唸住去河口嘅,因為我大佬本來話帶我去南寧搵真正嘅暴龍哥,有生意傾又有各種唔同嘅女食咁話。結果被放飛機,所以單拖去河口。打開靜音左一排嘅微信群組,咦!T哥已經係河口?E哥過兩日到?存在哥已經喺火車度?跟住蛇,貓,狗哥陸陸續續分批抵達?哇!Q王群英會呀?河口開人大呀?咩事呀?上年都冇咁多人㗎!河口真係搞人體奧妙展咩?其實咁啱姐。簡單做個人物介紹先:

T哥:別號河口維基, 又名淫類褓姆。除左因佢有永不會沉嘅能耐外,佢春風化雨,桃李滿門。全因佢有一夥溫柔又有耐性嘅心,又熟讀關注河口各類經文,所以成為大眾淫類嘅Wiki。無論你何時何地有咩疑難,只要wechat到佢,你一定有救。小弟好大程度都係因為有佢先有第一篇復活河口報告。

E哥:別號悠悠轟炸機,又名停屍間色魔。該因佢有屌死人嘅轟炸能力。有睇佢報告嘅都知道唔少女女對佢嘅棍法都聞風喪膽。其獨門絕學“一柱擎天插住訓”更令佢成為唔少新淫類嘅偶像。小弟今次因緣際會,與數名淫類兄弟得其指點,獲益匪淺,感覺修為又升左個lv添!

存在哥:別號越南城之惡夢,又名河口葉問。絕學神經無影棍更成為一時佳話。曾經試過一到二樓,三樓啲女女就已經聞風關門嘅紀錄(不過佢唔係公安....)。爛砌嘅佢行木人巷時你會發現佢行行下就唔見左㗎喇。因此佢比女女經常問嘅單一問題就係:“呢賤廳D至痴亞?”

K哥:別號八爺。資料不詳。好似第二次黎河口。係河口有隻偢女女一日八次嘅紀錄。暫時表面有沉嘅跡象。不過據佢本人描述,應該升番起嘅。欲知後事如何....唔該問佢本人....

DK: 新淫類嘅典範,自己做曬功課係深圳北坐高鐵去昆明南再去河口。其勇氣同熱情真係令我有啲感動要寫下報告。其實主要係佢囉個悠長假期放鬆下姐。

本人:故仔佬。路人甲。

“係呢個瘋狂嘅時代,究竟邊個先係真正嘅瘋狂呢?如果對自己喜歡嘅事瘋狂咁執迷就係叫做異類,咁我係一個不折不扣嘅嘅異類。係執迷入面我搵到快樂,係瘋狂入面我搵到自己。”
「節錄自杜汶澤-食住上」

第一回:開膜典禮

係好耐好耐以前.....即係上個星期五,故事嘅起點開始係河口口岸附近,話說T哥坐佢至愛嘅白牌車經過4個鐘頭唔食野,唔飲水,唔屙尿,淨係食煙嘅情況下從長水機場去到河口和侖。下午三點幾到嘅佢身心疲倦,食左少少野就去左木子按摩恢復一下體力。正當佢按完之際,存在哥經過5個半鐘頭火車嘅煎熬已經從昆明到達河口,仲入埋7天添。先前存在得褓姆照顧,都好想約褓姆一齊去。但係就係唔知點解偏偏夾唔到時間。今次各有各安排下,竟然可以遇上,呢啲就係緣份喇!身為淫類褓姆嘅T哥,亦都好想見下佢一手湊大嘅存在。所以5點到就到存在下榻嘅7天等佢一齊去越南街掃街。存在呢個賤骨頭,每次到河口衫都唔換,尿都唔屙就要去越南街吉番寸嘢食先講嘅。既然恩師喺樓下等佢,而佢亦都係一個感恩嘅人,一定要見吓T哥真人啦!唔見尤自何,一見就覺得「唔係嘛,濃眉大眼溝死女樣喔,洗唔洗嚟河口呀?」雖然網絡上交流無數,但始終第一次見,一見面都係君子之交淡如水,寒暄一番就去越南街。

存在有一心結....一直心儀越南街一媽咪「表妹」,上次表妹開價K半話同佢過夜,搞到佢差啲唔搵女女,結果表妹老公係越南返咗嚟搞到冇行,心裡一直遺憾....所以一到越南街,二話不說,衝上去表妹舖頭啦.....點知表妹返咗越南.....就係失望之際,係表妹舖裡一個骨瘦如柴,貌似村姑嘅女子立刻衝入存在哥眼簾,一問臨時媽咪之下得知此女乃處,到步已有十二天,一直未破。

一問此女名曰濕鳩,芳齡19。存在心想:「唔係嘛,19?十年後嘛?好明顯未發育喔....越南有冇咁營養不良呀?唔好呃我讀得書少喔」T哥見存在猶豫,就問:「點呀?有乳豬食喔!」存在話喇:「真係唔似19歲喔,一陣俾HCF捉到剪JJ通渠,分身都唔掂㗎喔。」T哥問:「乜嘢HCF呀又?」存在:「唔係執行國際兒童公約個聯合國兒童權利委員會咩?」T哥:「乜嘢呀?等我百度吓?」T哥拿拿臨攞部手機出嚟,係百度打「HCF」,得到最佳答案係:【Highest Common Factor, 最大公因數】T哥終於忍唔住喇:「你玩嘢呀?嫌貴呀嘛?講吓價先啦!」

二問價錢如何,一開開5k.....存在心下一涼:「邊有咁多cash呀....5k俾女屌5日屌到精盡人亡,搖搖欲墜都仲得啦.....」雖然個女女都係佢杯茶,但未發育嘅身材同高價錢真係令佢望之卻步。心唸:「Second hand就好咯.....」帶著些少遺憾,就過對面搵咗個四眼yoyo開齋先。T哥見自己啲仔仔識得自我安慰同搵食,好放心咁坐係相熟嘅舖頭打吓機咁話。冇幾耐存在出返嚟,來回走咗幾轉,越南街真係冇咩啱胃口....不自覺又走返去表妹個舖,再次見到濕鳩,心郁郁但真係有啲貴喔....就係呢個時候,臨時媽咪就話:「撕籤湖啦!」存在都係果句:「貴呢....」臨時媽咪跟著即刻話:「撕籤啦!宜家包到第二朝8點...」

呢個時候,T哥已經入埋表妹間舖,一聽到咁嘅對話,發自內心嘅即時反應就話:「吓?唔係嘛?係咪真係處呀?上次有個要5k都係俾屌一次咋喔....4k任屌處成差唔多10個鐘?假嘅嘛?」存在心唸:「阿褓姆阿褓姆,好在人哋唔識聽廣東話姐...有咁著數就算二手處都算係咁啦,當幫吓越南經濟咯...你咁講你sell我咩....」存在左唸右唸:「如果真係處又真係幾抵....冇咩幾何有平乳豬食喔.....」但係一次過洗4k,剩低幾日就真係自己打飛機㗎喇!左度右度,都係問大佬借,轉住啲錢落工商戶口,ATM攞頂住先。為求穩陣起見,存在都係走埋去濕鳩度抽下水睇下條女玩唔玩得啦,一陣超抗拒搞到打交咁鳩都軟埋入唔到就冇癮啦。點知條女又幾好笑口同幾開朗下喔,雖然語言不通。存在心唸:「佢知唔知破處會點㗎?咁活潑係咪真係處呀?」半信半疑下,都係下定決心去馬!於是就話冇錢,先俾2k半,第日再俾埋尾數。心唸:「如果係二手處我咋你型妳都冇嘢講啦!2k半玩10個鐘都算啦!」個臨時媽咪都唸咗一陣,但係T哥同存在哥都算熟客....雖然幾個月先嚟一次,都信得過佢地。咁就成咗事。

T哥本來已經安排好,先嚟個來自越南城二樓32號嘅外賣做頭盤,再安排好入夜來自表妹隔離舖嘅做培訓。知道存在跟著落嚟都唔洗搵佢住,再加上舟車勞累,都係返酒店等食嘢喇。返到酒店,冇幾耐外賣到喇!真人都可以嘅。亦係T哥喜歡嘅小籠包加排骨再加隻短毛鮑,用嚟做頭盤差唔多㗎喇。個32號嚟到當然要吹番首歌搞下氣氛先㗎啦!一吹之下,T哥心頭一震....「咦?點解冇牙嘅?明明見到有㗎?....」可見32號並非一般對手,當下T哥收斂心神,放鬆全身,意守丹田。過咗10分鐘,T哥見32號吹極唔停,心內不禁暗暗佩服:「妳都好鍾意玩音樂啵....」跟著落嚟更令T哥驚訝....高頻電動打樁機...唔知真係以為係“我的機械人女友”.....呢個真係人類可以做到嘅速度?T哥真係同一般嘅人類作戰嗎?....只可以話年紀輕輕有此功力簡直就係骨骼精奇,百年一遇嘅絕世奇才.....

話說存在帶著濕鳩返到佢至愛嘅02無敵河景大套房。帶女女入到房後,好似女朋友咁服侍吓佢先啦。除晒濕鳩啲衫後,就帶佢去沖涼喇。沖涼亦都係驗身嘅好時候。而濕鳩真係好唔似19歲....連小籠包都講唔上,只可以話係窩釘,而且極細。鮑邊一條毛都冇,好似一啲女性荷爾蒙都冇咁。不過唔係一線鮑,所以一係唔係處,一係就有自摸三番嘅習慣。再細心清洗鮑邊,有水出喔!存在心唸:「唉!被坤喇....最多二手貨咯!邊有處咁好水.....」唔俾都俾咗錢咯,照食喇!
沖完涼帶濕鳩返房,存在想話同濕鳩打個車輪先啦,濕鳩有啲抗拒。存在心唸:「求其啦!」於是改為攻窩釘。但係真係太細,噘都噘唔起。放棄喇!改攻下路。嘗試用舌尖上的荳荳,而慢慢,水又出嚟。存在好好奇究竟濕鳩咩感覺呢?所以一邊舌尖一邊望吓濕鳩個樣啦。濕鳩笑笑口,以好好奇嘅眼神望著存在。存在就唔明喇:「好得意咩?我一陣破妳㗎喔...唔通已經有經驗?」萬念俱灰下,存在亦不再戀戰,開波喇!

存在二話不說,提鳩直插。呢個時候濕鳩笑笑口,大腿張開,而濕鳩又真係夠晒濕喇。存在哥用棍頭磨咗幾磨隻鮑魚,就好順利入咗個頭喇,就係呢個時候,咦!咁頂嘅,好頂吓窩...存在再望濕鳩個樣,見佢由笑笑口變到面容有啲僵硬,碌大咗對眼。而存在哥亦唔係初哥,呢種密封程度,好明顯係有料到。呢個時候,存在已經無路可退......

(後來通風報訊下,先知道唔知點解條女真係冇人要,成12日養住又冇生意,舖頭係有壓力嘅。)

………寫到呢度真係眼訓....頂唔順喇.....不過我會繼續.......

P.S.  好多熟悉我嘅師兄知道我寫報告,都勸我唔好擺4台喇!話4台神州板冇王管,唔好搞到放個報告令自己冇癮。不過我又覺得,所有嘢都係有因果嘅,而始終係有班新淫類係度。放係其他地方,人哋冇睇過我先前嘅報告唔知前文後理好難明我報告寫咩嘅,失去承上啟下嘅作用。但係我都好明白我戰友們嘅感受.....所以跟著落嚟嘅故事我會連同呢篇放係佢地建議嘅新地方。有興趣睇落去嘅朋友.....千祈唔好問我,唔好PM我,我係唔會覆嘅(相信有PM過我嘅都知我懶覆又冇影㗎喇,包括長期支持我嘅戰友...)真係有興趣嘅,麻煩你花少少心機,睇吓邊個係我啲戰友,佢地會幫手話俾大家聽嘅。希望大家喜歡!
支持師兄 好文
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄長文,冇記錯我第一次河口係16年5月去。嗰時好少香港人去,而且過夜4百冇講價,今時今日就變晒了。

師兄長文好耶,多謝分享

師兄好強的回憶錄。

精彩長文!
唔只一日,28、9個鐘回左幾輪氣。

補幾張唔多關事的相

28號晚剛到,見有公安車,持槍人員及便衣守在越南街周圍及內部

28號晚剛到,見有公安車,持槍人員及便衣守在越南街周圍及內部

同囡囡s食宵夜

同囡囡s食宵夜

朝早河邊行下當晨運, 老了...

朝早河邊行下當晨運, 老了...

包天,每次帶來9個套

包天,每次帶來9個套

返昆明食自己等飛

返昆明食自己等飛

感謝CHING
單兵去過兩次 都系睇師兄報告所引發既事
覺得呢度開太多Post導致河口太濫啦
已經愈來愈麻麻
要去既師兄真係趁早了

河口簫后, 人肉打樁機

河口簫后, 人肉打樁機

河口簫后, 人肉打樁機

兩件都在,二樓32號店

最新消息, 今天凌晨一點,漢京五樓查房
有捉到人
3月31号漢京三樓也捉了兩對

我昨晚找了兩個,但吾講邊兩個,但估吾到明仔同我口味一樣。聽人講簫后重有個妹在那。

聽人講蕭后十七歲。

回復 hlclee ##1 的帖子

Support !!!

dangerousbaby 發表於 2018-4-3 16:35
我昨晚找了兩個,但吾講邊兩個,但估吾到明仔同我口味一樣。聽人講簫后重有個妹在那。

我也在河口,你是??有見過???
我明天下午回去了

多謝師兄好文

精彩,希望有下集

辛苦哂咁長篇報告!
多謝分享!

khnilfn 發表於 2018-4-3 11:01
精彩長文!
唔只一日,28、9個鐘回左幾輪氣。

話說那牌子的袋袋每次去完多到好似手信咁。