[西南地區] 近排見好多師兄分享河口報告,請問下有沒知道廣西的東興同憑祥都係靠近越南的口岸,有沒嘢玩

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近排見好多師兄分享河口報告,請問下有沒知道廣西的東興同憑祥都係靠近越南的口岸有沒嘢玩?
東興口岸應該過關後就係越南芒街。
我八月時去過,在我這裡的報告有講,現在不知道。
地點都有講,你跟住去應該有,但吾多,同河口數量上沒法比。不過也可能是我不知道多女的地方,望其他師兄指點。
現在嚴打時期,最好不要去冒險!
MAP1031 發表於 2018-4-3 14:01
師兄不是去了河口嗎?仲上嚟141。

我跟貓兄,共五人,午飯中 1522736208589670010566.jpg
MAP1031 發表於 2018-4-3 14:01
師兄不是去了河口嗎?仲上嚟141。

我系先達買左聯通中港數據卡返大陸可上141,2G數據用五天賣108元。
skcat 發表於 2018-4-3 14:48
我系先達買左聯通中港數據卡返大陸可上141,2G數據用五天賣108元。

大家都試下,我一直用神州行都上到141,Google同報紙就吾得。
dangerousbaby 發表於 2018-4-3 16:26
大家都試下,我一直用神州行都上到141,Google同報紙就吾得。

如果用香港出的中移動和聯通卡,可以上香港網站,whatsapp,fb等,個個都知道的!只有花甲有四笨七伯唔識!
skcat 發表於 2018-4-3 17:34
如果用香港出的中移動和聯通卡,可以上香港網站,whatsapp,fb等,個個都知道的!只有花甲有四笨七伯唔識!

我每次去大陸或河口都買一張中移動的卡160幾6gb
MAP1031 發表於 2018-4-3 18:49
我每次去大陸或河口都買一張中移動的卡160幾6gb

幾抵玩呀!系咪系鴨寮街買先甘平?
聯通跨境王靠得住
回復 dangerousbaby ##3 的帖子

多謝師兄分享
憑祥汽車站附近髮廊仔有越幼玩,魚半淨屌,約有十間,系河邊旁都有幾間;東興未去過唔清楚。
chauchow 發表於 2018-4-6 03:03
[[/c你地班76分身
係H K就老作上雲南
又話上到141

死能笨七伯系青山走犯,大家可以忽略這隻癲七伯!
邊有六十幾歲阿伯凌晨三點仲未訓架?!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 12:38