水舞間Spa,20歲嫩口後生,新女葉子,34C 平面模特兒,名副其實嘅S型身材,有真人相

名稱: 水舞间SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A56779-尖沙咀-水療SPA-水舞间SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

寂寞難耐,忍唔住去尖沙嘴搵囡止鳩痕,約好水舞間Spa,準時去到,新女葉子熱情似火招呼,樣子甜美,嫩口後生,目測20歲,身高163,34C 平面模特兒,名副其實嘅S型身材,惹火嘅曲線玲瓏浮凸,靚樣性感又夠誘惑,真係見到都令人想入非非,
忍唔住手攬埋搓揉一番,過足手癮,佢侍浴好鬼正;態度和藹可親,善解人意,波推夾腸;技巧超好;水中吹一炮再上床;
上床享受按摩推油,手勢唔錯;按得好好;服務做到足;絕唔馬虎;力水足之餘穴位又到;真係好舒服;
按完再推油,月心用力推到我全身都鬆曬;到歡樂時光,我按住佢揸波啜波,搞到轉身還擊,調情高手,摩打脷錫暈全身,搞到我好有feel,奶袋袋啜蛋蛋,吹奏起交響樂,橫瀨直啜,佢吹簫好鬼正,落深喉,吹口琴,好鬼投入,用淫眼望住我刺激地吹到雪雪聲,爽到暈!吹到碌鳩隨之變得又粗又硬,
爽到我忍不可忍然後帶套到主菜,隨之俾佢主動騎上,騎術一流,扭動蛇腰,瘋狂上下un,神仙洞又窄又濕,舒服得要命,
大玩花式,真係超好好拮……囡囡反應唔錯……天然水不斷湧出……我出盡全力應戰,屌到佢欲死欲仙高潮迭起,妹妹仔夾住細佬好鬼正,屌到連連合體高潮中,風騷入骨叫聲銷魂,妹妹仔啜下啜下,細佬好快出精~~~~
多謝師兄分享!
回復 Hoikong91 ##1 的帖子

Cool~~~ 多謝師兄包膠!!!

多谢分享

正喎!好靚女,甘請問 Ching 總共幾 $ 落樓(連小費)?享受幾奈時間?
多謝師兄包膠

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 11:35