多汁多水又夠淫嘅越南妹WaWa,師兄要食就快手啦!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上次喺四台睇到師兄報告話食咗件叫WaWa嘅越南妹好正,我又未試過越南妹妹,咁咪打去約就啱時間上到去,一開門見到WaWa,嘩!嘩!真人靚過相,長髮大眼妹,笑容滿面,35C大波無花假,渣落好彈手,pat pat好圓好彈!一個字 -"掂",外型唔使多講,全走肥,C cup大波,有前有後!WaWa主動幫我除衫冲涼,侍浴好細心, 開始波推,一推就硬咗,因為佢大波美乳,推起來就好容易進入興奮狀態,佢立刻將我嘅小DD含入口,就噝水中環保吹奏,佢吹功的確一流,而且佢條摩打脷不停打轉,搞到我忍無可忍一洩如注射到佢成面都係,WaWa無詐型不特止仲要笑淫淫咁望住我舐舐脷,沖完涼之後瞓上床諗住回一回氣先,WaWa先幫我DUP吓骨,跟住用佢35C大波喺在我身上游走波推,我只想講 WaWa 堅大波,重點係好彈手,大波得來唔肥,有腰, 皮膚又滑,啜lin R荔枝好舒服,節奏控制得恰到好處,之後又錫又奶上身,lin 頭,吹錫耳仔,掃袋做到足,爽爆!櫻桃嘴仔漫遊大腿內側,又含奶錫細佬,間中幾吓深喉,感覺好正好舒服!需然啱先射咗一次,但喺WaWa強勁嘅簫功吹奏下小DD已經硬到成條鐵咁,令我極度興奮!上套WaWa就自動上馬,先嚟觀音坐蓮,甘露已經滋潤細佬,果然多水多汁,上下前後狂un狂搖,爽到無朋友,我獸性大發,改男上,每一下都猛攻WaWa,睇住對波上下晃動,叫床聲配合我動作一齊高低起跌,好舒服、好有滿足感,WaWa有個圓patpat,點可以唔推車,轉身後插,出盡力吓吓深入到底,WaWa越叫越大聲!爽得佢都高潮嚟,最後實在頂唔順了爆咗派彩,一流嘅服務好到冇得頂!事後有服侍沖涼!下次再會揾佢!樣靚身材正,多汁多水又夠淫,各位師兄要快手啦!
* u5 a/ |7 g4 ^' z6 y5 `' l+ B& I                                           5fd817.jpg 4 o3 C1 D9 h, ~  l! [3 I8 n1 N; K
個樣幾姣,應是淫娃一類,我鍾意呀 !
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 schnitzer ##1 的帖子2 g: Q4 \8 W* X. i. Z
+ _' Y3 _$ r: z8 E3 b
等我都要去試吓先得

回復 schnitzer ##1 的帖子
, ?* e6 h8 a1 r% |: ^0 B+ Y
/ M' E' D8 C0 I- i. _) l( ^報告很精彩

回復 schnitzer ##1 的帖子9 n. \; w. a7 r7 W" j( M
8 n2 k& n6 Q6 Y/ d$ ?/ w' E
報告很精彩

係男人都想執佢一劑

回復 schnitzer ##1 的帖子3 K% j  G1 L3 L: N# {( }
2 \- T# v. M3 i/ m% j! e' Y; ~  H' t& u
大波靚女 - 我啱呀

回復 schnitzer ##1 的帖子- h, ?( t' O3 G2 Q9 w
: ?2 k" f3 m9 ]2 Y" s: V1 O; ?
波濤洶湧...好吸引

回復 schnitzer ##1 的帖子5 M6 i% K& {7 B' u5 n, @* O  m
& q, G- Q% C7 I7 s% y7 C
真系乾柴遇到烈火爽到無朋友

靚女一定要支持啦

睇到我流晒口水!

回復 schnitzer ##1 的帖子; @4 _; V: Y7 \8 T# a( H* N
* D: i* L% t' y& r, ]
支持食好野

& o/ J7 L( [! L. A# r; g* E& J6 h4 S0 m, R( V; R1 _* F- ~
Body figure looks slim and nice

回復 schnitzer ##1 的帖子# O5 C  D9 S5 V9 W! t1 `+ t
, d# T8 y; j- _% @
淫娃榨汁機

正女推介,值得支持!

囡囡大波又好肉地,做愛肯定舒服死!

真係乾柴遇到烈火,爽到無朋友!

好技師,我欣賞要支持!

睇到我熱血沸騰

2 l- o% M3 W6 t2 |3 z1 u8 y7 e$ B( \& _! [# |/ \
好玩...另人想入非非