一嘗 <可樂> 首次120分鐘的體會

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

假期前後又忍唔住再上來 成日都聽我既小天使 夢琪講 佢朋友可樂好令女 但一直未有機會見到 直到昨天 諗住上去搵小天使 點知撞到可樂剛出房 終於一見其真身 身材高挑 鼻高高 瓜子臉 望落好清秀 最重要係全走肥,就算著住黑色鬆身連身裙,都睇得出條腰真係超幼,我二話不說,改變目標,今日先試飲一下可樂吧

起初都係諗住試個60分鐘先,點知可樂一開背個下,我就知今日遇到好野,推按力度適中,無話好似其他技師咁,一味同你講依家痛完過兩日就好舒服架啦,我都知依個道理,但我依家黎比錢,緊係依家舒服左先啦,可樂既力度係可以隨著不同人去調節 依種先係大師傅 起碼我依一刻我按得舒服,一個最輕鬆既massage 可能真係太舒服未推油已經有睡意,我忍唔住問可樂可唔可以加鐘做90分鐘 她問一問主持之後話可以,我就舒舒服服咁瞓一陣

可樂好貼心,起初按既時候無幫蓋毛巾,之後見我有睡意幫我蓋條毛巾,之後我就不知不覺就睡著,再到我有感覺既時候已經開始推油,可樂既推油方法都有別其他技師,暖暖的 起碼唔會凍冰冰 比按既時候更舒服,未推完背既時候我又再問可唔可以再加30分鐘,因為真係好耐未試過咁舒服,可樂再問一問,無問題,我都係第一次按夠120分鐘 推油既時候我己經瞓醒,可以同可樂慢慢傾下計,一邊推油,一邊傾計有講有笑,過程好輕鬆又愉快 可樂既自然 純真 比我一種好舒適既感覺

終於到左重要既時候 係依種咁溫柔既技師到底可以去到咩程度 先黎rpp 一種我曾經試過既方式,一放一收極其自在 依種感覺真係High到最高點

我頂唔夠三分鐘馬上就要求轉身,轉身之後望清依杯可樂 好靚好正 玩得多巨都想試試其他,我一手攬住可樂既纖腰 抱她入懷 可樂並無拒絕 還扭動蛇腰係我身上起舞 而且舌功都非常到家 我忍唔住輕呻兩聲 解除可樂既包裝 直接飲用 此刻好似沖緊可樂浴一樣 爽 滑一點油膩感覺都無 大家都享受住互相配合既動作 最後大家身貼身 頭貼頭 耳邊全是可樂傳來的導航聲音 不激也不火 往往都是最好既結果 最得既一滴都比可樂揸乾 她在我身上喘一口氣 大家稍作休息後先清潔
最後幾分鐘可樂還為我按頭 人生第一次 既120分鐘 非常完美 走時忍唔住再攬一攬先,因為條腰真係好幼 手感特別舒服

回帖獎勵 +18 元錢

22吋既可樂 好令女

回帖獎勵 +18 元錢

兩個鐘師兄識享受

回帖獎勵 +18 元錢

一加再加鐘,一定好正

回帖獎勵 +18 元錢

可樂好得,手骨超好

回帖獎勵 +18 元錢

兩個鐘師兄識享受

回帖獎勵 +18 元錢

多謝分享