樓主: ximo

急問! 曼谷係唔係已經無得買偉哥???

遲D我都去曼谷玩, 咁講我都驚買唔到泰國偉哥
唔知去到D葯局要唔要同D職員單一單眼
師兄,泰國除了偉哥,有無必利勁買呢?

必利勁真係未見過有得賣
不過有混合版Super Kamagra, 但好難控制
試過食左搞到死都出唔到野, 但又硬到鐵咁

回復 marbledog ##41 的帖子

吾駛單眼,直接問药房要即可,一般250銖一盒,有D会開你300,冇所謂啦,差不多香港價二折吾够,我每次去都買一盒就够,用剩帶回港,我有医生纸吾怕拉
回復 ximo ##36 的帖子

吾駛怕,照食.我食左十几年,越食越長命
soboy 發表於 2018-4-6 21:09
回復 marbledog ##41 的帖子

吾駛單眼,直接問药房要即可,一般250銖一盒,有D会開你300,冇所謂啦,差不多香港價二折吾够,我每次去都買一盒就够,用剩帶回港,我有医生纸吾怕拉

CHING睇開邊個醫生?
好多醫生唔肯寫醫生紙, 只係叫您食晒就死返去配藥
Nana站嗰邊有間環球藥房,我之前係嗰度買開,師兄可以睇下有冇
師兄,曼谷街邊D哥哥同犀利全部假嘢。藥房都未必係真。冇得買其實係好事!
47434923 發表於 2018-4-8 09:09
師兄,曼谷街邊D哥哥同犀利全部假嘢。藥房都未必係真。冇得買其實係好事!

假野唔代表無效, 有良心的會用同樣成份, 只不過唔係原廠出
Bkk69 發表於 2018-4-8 03:36
Nana站嗰邊有間環球藥房,我之前係嗰度買開,師兄可以睇下有冇

希望到時有得買啦
多謝師兄
多謝師兄俾料,希望有新消息,
咁各位師兄就可以長玩長樂啦
回復 ximo ##46 的帖子

政府診所,因政府葯房可能冇呢只葯或貴,所以寫纸叫你出去買
soboy 發表於 2018-4-9 01:31
回復 ximo ##46 的帖子

政府診所,因政府葯房可能冇呢只葯或貴,所以寫纸叫你出去買

政府診所會叫您去家計會
佢地話家計會有大把貨
但一盒4粒好Q貴, 仲要搞一大輪
食完都係叫您死返去配藥
ximo 發表於 2018-4-8 17:15
假野唔代表無效, 有良心的會用同樣成份, 只不過唔係原廠出

同成份唔同廠的確有。我建議你去Shopping Centre入面有信譽嘅藥房問。街邊檔,紅燈區付近啲Up Up Dub Dub戓印度人開嘅藥房就No No No!!
今晚巡視過市面已回復正常
好多檔口都開返
回復 ximo ##55 的帖子

咁就好, 唔駛四圍揾
Candy b complex 唔錯下
ximo 發表於 2018-4-11 01:15
今晚巡視過市面已回復正常
好多檔口都開返

安全起見, 命仔同往後性福緊要
都係去藥房買穩陣
香港药房好貴的

Archiver|聯絡我們|141華人社區