[新兵問路] [曼谷] 酒店一問

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

師兄們好,

小弟最近會去曼谷, 因有優惠訂了一間應該不是 Guest Friendly 的酒店, 這是否就带唔到女番去? 因想到蛇美碰運氣. 有無師兄可指點下.

謝謝!!

博得到就博 博唔到大不了比錢姐

無咩大不了,錢可以解决嘅問題,根本唔系問題

除非你唔想比姐
試過比100蚊食蕉就搞掂
Simple, just email the hotel and ask them about that
畀錢了事
回復 idea08 ##1 的帖子

點會因爲優惠訂D唔係GF酒店㗎!介唔介意話比D師兄們係邊間?因為一般joiner fee都成千銖!我估你D優惠都唔會兩舊幾呀?

反而太遠,D女跟唔跟你返去都係個問題..
dellwtko 發表於 2018-4-5 10:47
回復 idea08 ##1 的帖子

點會因爲優惠訂D唔係GF酒店㗎!介唔介意話比D師兄們係邊間?因為一般joiner fee都成千銖!我估你D優惠都唔會兩舊幾呀?

多謝大家的回覆.

現在訂了的是 Hyatt Place Bangkok Sukhumvit, 因為見酒店不錯加上有優惠
idea08 發表於 2018-4-5 18:52
多謝大家的回覆.

現在訂了的是 Hyatt Place Bangkok Sukhumvit, 因為見酒店不錯加上有優惠

呢間新洒店應該唔會喎!舊年佢哋剛剛開張果陣我住過對面Hilton,都唔係好多人住(深灰色果座)!你喺邊度得知佢唔girl friendly?

hyatt (2).jpg
idea08 發表於 2018-4-5 18:52
多謝大家的回覆.

上年住過,lobby喺2/F,所以不用擔心!
早兩個月去過 (無住過),間酒店超靚,連package book 超值.

不過 lobby 要上樓, 每次上房要轉lift,  幾騎里下。

唔使兩分鐘就去到 soi 24, 102, addict , … 超方便  … 反而蛇美就遠d
duckduckbee 發表於 2018-4-6 11:50
早兩個月去過 (無住過),間酒店超靚,連package book 超值.

不過 lobby 要上樓, 每次上房要轉lift,  幾騎 ...

住9樓以上才需要轉𨋢
dellwtko 發表於 2018-4-5 19:38
呢間新洒店應該唔會喎!舊年佢哋剛剛開張果陣我住過對面Hilton,都唔係好多人住(深灰色果座)!你喺邊度得知佢唔girl friendly?

其實我是不太確定, 但在一些查 Guest Friendly 的 site 沒找到這定酒店, 所以我估他不是, 如有帥兄住過可分享下. 但如下面師兄所講 Lobby 在2樓, 這是否就無問題, 因不會查, 但相反在沒登記的情況下會否無咁安全? 因以前在芭提亞有不好的體驗, 所以就問多兩句. 謝謝討論!!
idea08 發表於 2018-4-6 16:44
其實我是不太確定, 但在一些查 Guest Friendly 的 site 沒找到這定酒店, 所以我估他不是, 如有帥兄住過可 ...

好大可能係因為間酒店太新,應該舊年十月先開張,D網未有更新,而家呢D國際品牌酒店我諗唔到曼谷有邊間唔GF!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 11:35